CASEKING HUNGARY KFT.   Számítástechnikai és Biztonságtechnikai Nagykereskedés
2018. Január 16.
Kategóriák listájának ki/bekapcsolása
Gyártók listájának ki/bekapcsolása
Értékcsökkent termékek
BEMUTATKOZÁS

Bemutatozik a CASEKING Hungary Kft.

A Caseking Hungary Kft németországi központtal, de több európai (Németország, Egyesült Királyság, Portugália, Franciaország, BENELUX államok) és ázsiai országban (Tajvan és Kína) is telephellyel - képviselettel rendelkező Caseking csoport magyarországi tagjaként, a több mint 20 éves múlttal rendelkező Kelly-Tech Kft utódja.

A forgalmazott márkák közt megtalálhatóak az európai eladási listák népszerű márkái, pl a Noiseblocker, Arctic, NZXT, Alpenföhn vagy Noctua hűtők, noblechairs, Nitro Concepts, Vertagear, Dx Racer székek, Kolink, Thermaltake, Bitfenix , Chieftec, In Win házak. Egér és billentyű kínálatunk a belépő szinttől a professzionális gamer szintig terjed, folyamatosan bővülő komponens kínálatuk árai is versenyképesek. Tápegység kínálatukban 21 gyártó több mint 200 terméke szerepel, számítógépházból 24 gyártó közel 700 termékét forgalmazzuk. A tápegységek közül kiemelném a Kolink tápegységeket, melyek hazánkon kívül Angliában és Németországban is nagy népszerűségnek örvendenek a kriptovaluta bányászok körében a nagy teljesítmény, a nagy hatásfok és a sok csatlakozó miatt, de rendkívül kedvelt azon felhasználók körében is, akik kedvező áron szeretnének csúcstechnológiás tápegységet vásárolni.

Szünetmentes tápegységből a Tuncmatik gyár Lite II, ECO és Pro szériáját forgalmazzuk, melyeket kedvező áruk mellett modern kinézet, stabil és gyors működés jellemez.

Olyan egyedülálló kínálatot forgalmazunk a modding és gaming kategóriában az egerektől kezdve a billentyűzeteken, házakon, speciális és különleges kábeleken, speciális világítástechnikán, levegő és folyadékhűtéseken keresztül a gamer székekig, amik lehetővé teszik az olyan vásárlói igények kielégítését, ahol a vevő többet szeretne mint az átlag, amikor a megszokott és unalmas eszközök helyett az egyedi és minőségi termék használatát preferálják.

Magyarországon elsőként forgalmaztuk a HTC Vive VR szettet, vagy a KOR-FX force feedback gamer mellényt, de a Razer HDK 2.0 is elérhető.

Ismerjük az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek igényeit, rendelkezünk 5 percenként frissülő adatbázissal, előzetes megbeszélés alapján a várakozás nélküli árukiadás is alap szolgáltatás.

Cégünk versenyképességének növelése érdekében már jelenleg is több mint 3000 termékünk van raktáron, rendelhető termékeink száma meghaladja az ötezret, a termékkínálatunkat rendkívül intenzíven bővítjük.

Partnereink jobb kiszolgálása érdekében Budapesten saját fuvareszközzel szállítunk, az ország egész területére és a régió többi országába pedig szerződött futárcégekkel. Igyekszünk a lehető leggyorsabban kiszolgálni partnereinket, ezért megrendeléseiket 24 órán belül indítjuk, de számos esetben még a rendelés napján kiszolgáljuk őket.

A marketing együttműködés terén egyrészt saját magunk is jelentős erőfeszítéseket teszünk, de fokozottan figyelünk arra, hogy az általunk képviselt márkákat helyezzük előtérbe. Viszonteladó partnereink marketing tevékenységét szoros együttműködéssel, szakmai és anyagi támogatással is segítjük.

Új partnereink jelentkezését a sales@caseking.hu e-mail címen, a honlapunkon www.caseking.hu vagy facebook portálunkon várjuk.
Adószámunk: 25001527-2-41
Cégjegyzék számunk: 01-09-194015
Bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Tárhely szolgáltató neve: Ngroup Kft
Tárhelyszolgáltató címe: 1146, Budapest Thököly űt 162.


FACEBOOK
RSS
RSS olvasó
KERESÉS
termékek
készleten
érkezik
aktív termékek
termékadatok
hírek
egyéb tartalom
Keresés indítása
BELÉPÉS
VISZONTELADÓK
Térképes viszonteladó keresés
Honlapkészítés:
netpeople.hu netpeople.hu - Az internetes megoldások szakértoje
Írjon nekünk! Vissza a nyitóoldalra Honlaptérkép Használati útmutató H-1139 BUDAPEST, VÁCI ÚT 95. +36-1-288-1000