CASEKING HUNGARY KFT.   Számítástechnikai és Biztonságtechnikai Nagykereskedés
2017. November 19.
Kategóriák listájának ki/bekapcsolása
Gyártók listájának ki/bekapcsolása
Értékcsökkent termékek
GYÁRTÓK / A4Tech

A4Tech

www.a4tech.com.tw

Az A4Tech céget 1987-ben alapították, azóta a folyamatosan fejlődő cég elhivatottsága nem változott.

Ma az A4 a számítástechnikai kiegészítők világszerte kimagasló jelentőségű szállítója. Az A4 Tech számos díjat és elismerést nyert el, ami bizonyítja a folyamatos technológiai fejlesztés eredményességét.

A cég különösen elkötelezett a folyamatos kutatás-fejlesztés mellett, ennek eredményeképpen számos technológiát szabadalmaztatott, például a Wireless No Battery elem és vezeték nélküli rendszereket, amelyek tekintetében a világon jelenleg is egyedülálló innovációt képvisel. A cég legfontosabb küldetése, hogy felismerja a kínálkozó fejlesztési lehetőségeket és ezzel javítsa mindennapjainakat.

Az A4 Tech rendelkezik a legfejlettebb optikai technológiával, amelyet folyamatosan beépítenek a legújabb típusú egerekbe is. 

Az A4 Tech számos különféle formájú és méretű egeret tervez és szállít több, mint 25 millió darabot évente. A Kínában létrehozott nagy kapacitású gyártóegységgel bármilyen igényt képesek kielégíteni.

A gyönyönyű természeti környezetben felépült messzemenően természetbarát gyár alkalmazottai számára a fejlesztés és a kivitelezés nem csak megélhetés, de szenvedélyes elhivatottság is.

A magas minőségű termékek iránt a világon mindenütt nagy a kereslet, ezért az A4 Tech a világ különféle országaiban jelen van. A nemzetközi partnerek listája tartalmaz disztribútorokat, rendszerintegrátorokat, OEM partnereket és személyre gyártott ODM termékképviseleteket.

Az A4 Tech filozófiája az, hogy a globális piacon történő jelenlét  az optimális módja a fogyasztói igények teljeskörű kielégítésének.


« vissza
FACEBOOK
RSS
RSS olvasó
KERESÉS
termékek
készleten
érkezik
aktív termékek
termékadatok
hírek
egyéb tartalom
Keresés indítása
BELÉPÉS
VISZONTELADÓK
Térképes viszonteladó keresés
Honlapkészítés:
netpeople.hu netpeople.hu - Az internetes megoldások szakértoje
Írjon nekünk! Vissza a nyitóoldalra Honlaptérkép Használati útmutató H-1139 BUDAPEST, VÁCI ÚT 95. +36-1-288-1000