CASEKING HUNGARY KFT.   Számítástechnikai és Biztonságtechnikai Nagykereskedés
2018. December 18.
Kategóriák listájának ki/bekapcsolása
Gyártók listájának ki/bekapcsolása
Értékcsökkent termékek
BEMUTATKOZÁS

Bemutatozik a CASEKING Hungary Kft.

A Caseking Hungary Kft németországi központtal, de több európai (Németország, Egyesült Királyság, Portugália, Franciaország, BENELUX államok) és ázsiai országban (Tajvan és Kína) is telephellyel - képviselettel rendelkezõ Caseking csoport magyarországi tagjaként, a több mint 20 éves múlttal rendelkezõ Kelly-Tech Kft utódja.

A forgalmazott márkák közt megtalálhatóak az európai eladási listák népszerû márkái, pl a Noiseblocker, Arctic, NZXT, Alpenföhn vagy Noctua hûtõk, noblechairs, Nitro Concepts, Vertagear, Dx Racer székek, Kolink, Thermaltake, Bitfenix , Chieftec, In Win házak. Egér és billentyû kínálatunk a belépõ szinttõl a professzionális gamer szintig terjed, folyamatosan bõvülõ komponens kínálatuk árai is versenyképesek. Tápegység kínálatukban 21 gyártó több mint 200 terméke szerepel, számítógépházból 24 gyártó közel 700 termékét forgalmazzuk. A tápegységek közül kiemelném a Kolink tápegységeket, melyek hazánkon kívül Angliában és Németországban is nagy népszerûségnek örvendenek a kriptovaluta bányászok körében a nagy teljesítmény, a nagy hatásfok és a sok csatlakozó miatt, de rendkívül kedvelt azon felhasználók körében is, akik kedvezõ áron szeretnének csúcstechnológiás tápegységet vásárolni.

Szünetmentes tápegységbõl a Tuncmatik gyár Lite II, ECO és Pro szériáját forgalmazzuk, melyeket kedvezõ áruk mellett modern kinézet, stabil és gyors mûködés jellemez.

Olyan egyedülálló kínálatot forgalmazunk a modding és gaming kategóriában az egerektõl kezdve a billentyûzeteken, házakon, speciális és különleges kábeleken, speciális világítástechnikán, levegõ és folyadékhûtéseken keresztül a gamer székekig, amik lehetõvé teszik az olyan vásárlói igények kielégítését, ahol a vevõ többet szeretne mint az átlag, amikor a megszokott és unalmas eszközök helyett az egyedi és minõségi termék használatát preferálják.

Magyarországon elsõként forgalmaztuk a HTC Vive VR szettet, vagy a KOR-FX force feedback gamer mellényt, de a Razer HDK 2.0 is elérhetõ.

Ismerjük az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek igényeit, rendelkezünk 5 percenként frissülõ adatbázissal, elõzetes megbeszélés alapján a várakozás nélküli árukiadás is alap szolgáltatás.

Cégünk versenyképességének növelése érdekében már jelenleg is több mint 3000 termékünk van raktáron, rendelhetõ termékeink száma meghaladja az ötezret, a termékkínálatunkat rendkívül intenzíven bõvítjük.

Partnereink jobb kiszolgálása érdekében Budapesten saját fuvareszközzel szállítunk, az ország egész területére és a régió többi országába pedig szerzõdött futárcégekkel. Igyekszünk a lehetõ leggyorsabban kiszolgálni partnereinket, ezért megrendeléseiket 24 órán belül indítjuk, de számos esetben még a rendelés napján kiszolgáljuk õket.

A marketing együttmûködés terén egyrészt saját magunk is jelentõs erõfeszítéseket teszünk, de fokozottan figyelünk arra, hogy az általunk képviselt márkákat helyezzük elõtérbe. Viszonteladó partnereink marketing tevékenységét szoros együttmûködéssel, szakmai és anyagi támogatással is segítjük.

Új partnereink jelentkezését a sales@caseking.hu e-mail címen, a honlapunkon www.caseking.hu vagy facebook portálunkon várjuk.
Adószámunk: 25001527-2-41
Cégjegyzék számunk: 01-09-194015
Bejegyzõ hatóság neve: Fõvárosi Törvényszék Cégbírósága
Tárhely szolgáltató neve: Ngroup Kft
Tárhelyszolgáltató címe: 1146, Budapest Thököly ût 162.


FACEBOOK
RSS
RSS olvasó
KERESÉS
termékek
készleten
érkezik
aktív termékek
termékadatok
hírek
egyéb tartalom
Keresés indítása
BELÉPÉS
VISZONTELADÓK
Térképes viszonteladó keresés
Honlapkészítés:
netpeople.hu
Írjon nekünk! Vissza a nyitóoldalra Honlaptérkép Használati útmutató H-1139 BUDAPEST, VÁCI ÚT 95. +36-1-288-1000