CASEKING HUNGARY KFT.   Számítástechnikai és Biztonságtechnikai Nagykereskedés
2018. December 10.
Kategóriák listájának ki/bekapcsolása
Gyártók listájának ki/bekapcsolása
Értékcsökkent termékek
GYÁRTÓK / Logitech

Logitech

www.logitech.com

A Logitech, az innovációt és a minõséget szem elõtt tartva, személyi számítógépekhez készít periferikus eszközöket, hogy fokozza a felhasználók élményét a digitális világban. Cégünk 1981-ben egerek gyártásával indult; az egérrel, amely akkor még újnak számított, a korábbinál sokkal természetesebben lehetett vezérelni a számítógépet. A számítógépes egerek piacán piacvezetõk lettünk, miközben több tucatszor újraalkottuk az egeret, hogy az asztali és hordozható számítógépek felhasználóinak egyre növekvõ igényeit kielégítsük.

Terméktervezési szaktudásunkat már a kezdeti idõktõl fogva kiterjesztettük az egéren kívülre, és gazdag portfoliót alakítottunk ki olyan eszközökbõl, amelyek közvetlenül összekötik a felhasználót a számítógéppel, illetve a játékkonzollal, digitális audió eszközzel vagy házi szórakoztató elektronikai rendszerrel.

A termékeit a világ majd minden országában értékesítõ Logitech innovációs vezetõ szerepe ma már a legkülönfélébb (vezetékes és vezeték nélküli) számítógépes perifériákra kiterjed, különös tekintettel a számítógép vezérlésére, játékra, internetes kommunikációra, illetve digitális audioeszközök és házi szórakoztató elektronikai készülékek irányítására szolgáló eszközökre.

Mindegyik termékkategóriánk esetében tanulmányoztuk, hogy felhasználóink hogyan használják digitális eszközeiket, majd tervezõink és mérnökeink arra függesztették tekintetüket, hogy miként lehetne jobb élményt elérni az eszközökkel – hogyan lehetnek sokoldalúbbak, kényelmesebbek, szórakoztatóbbak, hatékonyabbak, kézreállóbbak.

Vezetõség:
Daniel Borel
Az igazgatótanács elnöke:
Guerrino De Luca Elnök vezérigazgató

Irodák
Fremont, Kalifornia Romanel-sur-Morges,
Svájc
Szucsou,
Kína Hszincsu,
Tajvan Tokió,
Japán Hongkong,

Kína Magyarország Logi Kft.
Kelenhegyi út 43. A/5 HU – 1118 BUDAPEST
+36-1-485-06-48 Telefonszám +36-1-266-14-88 Fax


« vissza
FACEBOOK
RSS
RSS olvasó
KERESÉS
termékek
készleten
érkezik
aktív termékek
termékadatok
hírek
egyéb tartalom
Keresés indítása
BELÉPÉS
VISZONTELADÓK
Térképes viszonteladó keresés
Honlapkészítés:
netpeople.hu
Írjon nekünk! Vissza a nyitóoldalra Honlaptérkép Használati útmutató H-1139 BUDAPEST, VÁCI ÚT 95. +36-1-288-1000