CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Glorious PC Gaming Race-ből: Glorious

 

Nemrégiben a Glorious PC Gaming Race bejelentette, hogy nevét hivatalosan is a „Glorious” márkanévre cseréli. A névváltozás mellett lecserélik a korábbi logót, frissítik a Glorious termékcsaládját és természetesen megújul a weboldalának URL-címe is. A márkaváltás célja, hogy a gyorsan növekvő startup arculata jobban tükrözze a márka és a cég alapértékeit. Az új márkanév befogadóbb és elérhetőbb lesz a Glorious rajongók sokszínű, globális közössége számára.

A Glorioust 2014-ben Shazim Mohammad alapította mindösszesen 24 évesen. Kitartó PC és játék rajongóként cégét „Glorious PC Gaming Race”-nek nevezte el, egy akkortájt népszerű mém után, mely ismert volt az online játékközösségekben. A szokatlan név hamar felkeltette a figyelmet a zsúfolt iparágon belül, különösen az online közösségek tagjai körében (akik a Glorious első ügyfelei is lettek). A következő években a cég, a PC-perifériák piacának egyik leggyorsabban növekvő startupjává vált – széles körű népszerűségre tett szert a játék- és hardverrajongók körében, szerte a világon.

A cég számára a „Glorious” szó sokkal többet jelent, mint egy mém. Pozitívumra inspirál, és olyan ötletekre utal, mint a büszkeség, a szenvedély és a hatalom. Ezt az új nevet, a Glorious széles körben elterjedt vásárlói és alkalmazotti közössége (amely immár több millió embert foglal magában, az élet minden területén) könnyen magáévá teheti. Más közönség szegmensek, akik érdeklődnek a vállalat kiváló minőségű perifériái iránt – például a mechanikus billentyűzet rajongói és egyéb felhasználók – anélkül használhatják a Glorious termékeket, hogy idegenkednének a márka elnevezésétől.

„Bár továbbra is elkötelezettek vagyunk a PC játékosok kiszolgálása mellett, és nem szeretnénk merevnek vagy túlzottan komolynak tűnni, márkaként jelentős mértékűt nőttünk és fejlődtünk.” – mondja Shazim Mohammad, a Glorious vezérigazgatója és alapítója. „Amikor megalapítottam ezt a céget, nem hittem volna, hogy egyszer itt fogunk tartani, hogy mára ennyi mindent elérünk. Az új márkaidentitásunk befogadóbb, elérhetőbb és jobban képviseli mind azt, hogy kivé váltunk, és milyen irányt veszünk a hosszú jövő felé.”

A változásokat az elkövetkező hetekben globálisan vezetik be, és egy jövőbeni időpontban bejelentik az új webáruház URL-jét is. Az új márkajelzést beépítik az újonnan érkező termékekbe, majd később a meglévő termékkínálatba is, természetesen egy többévig is futható, átmeneti időszak alatt.

A Gloriousról

A Glorious egy PC-játékosokat, gamereket megcélzó hardvergyártó cég, mely egyúttal egy életstílust is képvisel és mely az iparág beragadt állapotának a megváltoztatására törekszik. 2014 óta gyárt PC Gaming hardvert és kiegészítőket, melyeket az elit szintű teljesítményre, prémium minőségre és csúcsminőségű esztétikára terveztek, miközben megfizethetőek maradnak a mindennapi játékosok számára.

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai