CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Megérkezett az Alpenföhn Gletscherwasser AiO White Edition

Az Alpenföhn Gletscherwasser White Edition kiváló minőségű hűtési megoldást nyújt a legigényesebb rendszerek számára. Ezeket a prémium kategóriájú all-in-one folyadékhűtőket Roman "der8auer" Hartung mechatronikai szakértővel együttműködésben fejlesztették ki: az igazán kihegyezett rendszerek számára, zajmentes működés mellett.

 

Miért ezt válaszd?

1. Új, fehér kiadás

2. Csendes, innovatív két kamrás szivattyús rendszer 

3. Réz alaplemezzel, melynek nagy felülete mikro-csatornákkal rendelkezik a gyors hőelvezetés érdekében

4. Elegáns kialakítás, stílusos ARGB világítással mind a szivattyúban / hűtőben és a ventilátorokban

5. Az állítható és kivehető logótáblák nagy rugalmasságot és egyéniséget biztosítanak

 

Stílusos megjelenés, teljesen fehérben

Az új Gletscherwasser White Editions teljesen fehér kivitelben érkezik. Ez az új színvilág tökéletes hűtési megoldást nyújt a fehér témában megálmodott konfigurációkhoz.  

RGB világítás és cserélhető logótáblák

A Gletscherwasser hűtők elegáns kialakítását digitálisan címezhető RGB világítás egészíti ki. Emellett az állítható és kivehető logótáblák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az AIO hűtő felszerelési helyzetét és megjelenését személyes preferenciáik szerint módosítsák.

Teljesítmény, kompromisszumok nélküli

Az új, Alpenföhn-i Gletscherwasser AiO hűtők lehetővé teszik a gyors hőelvezetést az olyan tulajdonságok miatt, mint a felületét biztosító mikro-csatornás réz alaplemez, valamint a Thermal Grizzly Hydronaut hőpasztája. Ezenkívül az integrált nagy teljesítményű Wing Boost 3 ARGB maximális hűtési teljesítményt garantál, alacsony zajszint mellett.

Nagy teljesítményhez és biztonságos működéshez optimalizált

A Gletscherwasser 240 és 360 integrált, 27 milliméteres nagyteljesítményű, alumíniumból készült radiátorral rendelkezik. Ezt a radiátort a tökéletes hűtésre optimalizálták az automatikus nyomásszabályozású szivárgásmentes kialakításnak köszönhetően. Ez megakadályozza a hűtőfolyadék szivárgását hiba esetén. 

 

Roman "der8auer" Hartung (ejtsd: "der Bauer") egy képzett gépészmérnök, nagy hardverrajongó és professzionális Overclocker (OC) Németországból.

Szenvedélyes rajongó, aki csúcskategóriás hardverekből a maximális teljesítményt hozza ki, az OC nagybajnoka (2015 augusztusától) a második helyet szerezte meg a világ legjobb tuningolóinak professzionális "Elite" rangsorában (a HWBot.org oldalon).

A Casekingnél a der8auer exkluzív tuningolási termékek széles választékát kínálja, amelyek lehetővé teszik az otthoni felhasználók számára a lélegzetelállító teljesítmény és az Extrém Gaming rendszerek élvezetét. 

 

 

Irány a termék:

 

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai