CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

noblechairs Fallout Nuka-Cola Edition - újdonság!

 

A noblechairs ismét Fallout újdonságokkal érkezik: jön a noblechairs Fallout Nuka-Cola EPIC gamer szék és a Nuka-Cola memóriahabos párnaszett.

 

Örömmel jelentjük, hogy az újdonság még idén megvásárolható lesz a Caseking Hungary forgalmazásában, számos kiskereskedelmi partnerünknél.  A noblechairs és a Bethesda együttműködése 2019-ben kezdődött, melynek gyümölcseként már három különleges noblechairs gamerszék  is megszületett:  a DOOM®, The Elder Scrolls Online® és Fallout Vault-Tec kiadások.

A noblechairs Nuka-Cola kiadása, a játékra jellegzetes elemeivel díszítve különleges játékélményt garantál így a Fallout rajongói számára kötelező darab.

 

A szék előlapja teljesen piros alappal, fehér díszítéssel, hímzett Nuka-Cola üveggel és arany csillagokkal érkezik. A noblechairs márkajelzéssel kiegészítve a szék háttámláján a Nuka-Cola logó található. 

A Nuka-Cola kiadás 4D karfáival, ringató mechanizmusával, állítható magasságú és dönthető funkcióval, valamint légáteresztő hideghab kárpittal és minőségi PU bőr huzattal maximális kényelmet és ergonómiát garantál.

 

 

A noblechairs kényelmet tovább fokozza a Nuka-Cola kiadáshoz illő memóriahabos fej és derék párna készlet. Ez a megnyerő dizájnnal érkező élénk Nuka-Cola piros párnaszett a puha tapintású plüss anyagával mindenki kedvence lesz. 

 

Szeretném előrendelni a termékeket.

 

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai