CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

APNX C1 - Az Új Generációs Számítógépház

Az Advanced Performance Nexus (APNX) 2023-as bemutatkozásával egy vadonatúj számítógépházat hozott a piacra. Az APNX a számítógépházak, hűtőrendszerek és tápegységek területén százak tapasztalatát és szakértelmét egyesíti, hogy kiváló teljesítményű termékeket hozzanak létre. A cég tervezőként gondolkodik, és saját tervezésű termékeket gyárt, ami azt jelenti, hogy saját eszközöket és szerszámokat alkalmaz a gyártás során.

Az APNX a jobb minőségű anyagokat részesíti előnyben, a RGB világítást pedig visszafogottan alkalmazza, hogy termékei ne csak technikailag jártas felhasználóknak, hanem az újoncoknak és amatőröknek is vonzóak legyenek. Minden terméküket saját laboratóriumukban tesztelik a fejlesztés különböző szakaszaiban, olyan emberek által, akik már hosszú évek óta dolgoznak az iparágban.

Az APNX C1 egy olyan számítógépház, amely azonnal vonzó kinézetével és kiváló teljesítményével hívja fel magára a figyelmet. A termék egyedülálló előre és oldalra nyíló rácsos panellel rendelkezik, amely maximális levegőáramlást biztosít. A C1-ben 4 darab APNX FP1 ventilátor található előre telepítve (3 darab 140 mm-es és 1 darab 120 mm-es).

Az APNX C1 számítógépház erőteljes hűtési teljesítményt kínál azonnal, amikor kiveszed a dobozból. A C1 kivételes hűtési lehetőségeket biztosít, és a termék alapvető elemei közé tartozik egyedi 90 fokos elülső és oldalsó rácsos panelje a maximális levegőáramlás érdekében. A kábelmenedzsment tartórúd eltávolítása javasolt az optimális légáramlás érdekében.

Az APNX FP1 ventilátorok számos előnnyel rendelkeznek, például 30 mm vastag kerettel, amelynek teljesítménye 30-50%-kal magasabb, mint a 25 mm-es ventilátoroké. Pontos PWM vezérlést és ARGB vezérlést kínálnak 16,8 millió szín opcióval. A ventilátorok standard 4+3 pin kialakítással rendelkeznek.

A C1 számítógépházban sok hely és telepítési lehetőség található a magas teljesítményű hardverekhez. A GPU számára 395 mm hosszúságú hely, a CPU számára 166 mm magasságú hely, valamint egy 270 mm hosszúságú tápegységtartó rekesz is rendelkezésre áll. A vízhűtő rendszerhez akár egy 360 mm hosszú radiátort is elhelyezhetsz a tetején és oldalán, eltávolítható radiátor tartókkal a könnyű telepítés érdekében. A számítógépház 11 ventilátor helyet tartalmaz.

Az APNX C1 további három ventilátor helyet kínál a hátlap alatti tartórúd segítségével, valamint további 120 mm-es ventilátort helyezhetsz el a hátlap mögött a lap alatt, amivel összesen 11 ventilátor helyet érhetsz el. Fontos megjegyezni, hogy nem ajánljuk az összes 11 hely kihasználását, mivel ez versengő légbeömlés- és kifújási útvonalakat hoz létre, és negatívan befolyásolhatja a hűtési teljesítményt. Az alaplap alatti ventilátor a GPU hőmérsékletét javítja bizonyos konfigurációkban.

Az alaplapi tálcán található egy SATA árammal működő ventilátor hub, amely akár 5 x PWM csatlakozót és 5 x 5V ARGB csatlakozót képes kiszolgálni. A teljesítmény növelése érdekében két módon teheted meg:

·         Használd ki az oldalsó hűtő tartórúd nyújtotta lehetőségeket, az oldalsó panel tartórúd eltávolításával, amely akár egy 360 mm hosszú radiátor vagy 3 darab 120 mm-es oldalsó ventilátor telepítését teszi lehetővé.

·         Távolítsd el az elülső panel szűrőjét, ami a CPU és GPU hőmérsékletét is javítja (kb. 1,5 Celsius fokkal).

Az APNX C1 még számos további funkciót kínál, például 8 mm vastag vázat, amely biztosítja a stabil vázszerkezetet, és ellenáll a rozsdának és az ujjlenyomatoknak is. Az előlap, oldal és tetejének panelei SECC acélból készülnek, és mindegyiknek sima, lekerekített élei vannak a precíz illeszkedés érdekében. A C1 ház három elérhető színben kapható, beleértve a kéttónusú Pantone "ChromaFlare" változatot is. A házban található egy GPU kártyatartó, ami a nehéz grafikus kártyák biztonságos rögzítésére és a meghajlás megelőzésére szolgál.

A számítógépház elején található I/O panel tartalmazza a bekapcsoló gombot, a visszaállító gombot, két USB 3.0 típusú A portot, egy USB 3.0 típusú C portot és egy 3,5 mm-es audio jack csatlakozót. Az USB 3.0 portok használatához az I/O modult egy olyan alaplapra kell csatlakoztatni, amely rendelkezik USB 3.0 fejessel.

Az APNX C1 tartalmaz két eltávolítható porfilt, az egyik az előlapon, a másik pedig az alsó részen található, és az egész ház hosszára kiterjed, hogy korlátlan szellőzést biztosítson. A kábelmenedzsment érdekében több Velcro szalag és kábelköteg pont is található a házban, mivel a rendezetlen kábelek akadályozhatják a ventilátorok működését, blokkolhatják a levegőáramlást, túlmelegedést okozhatnak, és akár elektromos tüzeket is elindíthatnak.

Az APNX C1 egy olyan számítógépház, amely a hűtési teljesítményt és a dizájnt egyesíti, hogy azonnal kielégítse azokat, akik a középkategóriás számítógépházak között keresnek magas minőségű lehetőségeket.

 

 

 

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai