Cégünkről

Rólunk

A Caseking Hungary Kft németországi központtal, de több európai (Németország, Egyesült Királyság, Portugália, Franciaország, BENELUX államok, Svédorszég, Finnország) és ázsiai országban (Tajvan és Kína) is telephellyel - képviselettel rendelkezõ Caseking csoport magyarországi tagjaként, a több mint 20 éves múlttal rendelkezõ Kelly-Tech Kft utódja.

A forgalmazott márkák közt megtalálhatóak az európai eladási listák népszerû márkái, pl a Noiseblocker, Arctic, NZXT, Alpenföhn vagy Noctua hûtõk, noblechairs, Nitro Concepts, Vertagear, Dx Racer székek, Kolink, Thermaltake, Bitfenix, Chieftec, In Win házak. Egér és billentyűzet kínálatunk a belépõ szinttõl a professzionális gamer szintig terjed, folyamatosan bõvülõ komponens kínálatuk árai is versenyképesek. Tápegység kínálatukban 21 gyártó több mint 200 terméke szerepel, számítógépházból 24 gyártó közel 700 termékét forgalmazzuk. A tápegységek közül kiemelném a Kolink tápegységeket, melyek hazánkon kívül Angliában és Németországban is nagy népszerûségnek örvendenek a kriptovaluta bányászok körében a nagy teljesítmény, a nagy hatásfok és a sok csatlakozó miatt, de rendkívül kedvelt azon felhasználók körében is, akik kedvezõ áron szeretnének csúcstechnológiás tápegységet vásárolni.

Sokrétű kínálatunk

Olyan egyedülálló kínálatot forgalmazunk a modding és gaming kategóriában az egerektõl kezdve a billentyûzeteken, házakon, speciális és különleges kábeleken, speciális világítástechnikán, levegõ és folyadékhûtéseken keresztül a gamer székekig, amik lehetõvé teszik az olyan vásárlói igények kielégítését, ahol a vevõ többet szeretne mint az átlag, amikor a megszokott és unalmas eszközök helyett az egyedi és minõségi termék használatát preferálják.

Magyarországon elsõként forgalmaztuk a HTC Vive VR szettet, vagy a KOR-FX force feedback gamer mellényt, de a Razer HDK 2.0 is elérhetõ.

Ügyfélközpontú megoldások

Ismerjük az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek igényeit, rendelkezünk 5 percenként frissülõ adatbázissal, elõzetes megbeszélés alapján a várakozás nélküli árukiadás is alapszolgáltatás.

Cégünk versenyképességének növelése érdekében már jelenleg is több mint 3000 termékünk van raktáron, rendelhetõ termékeink száma meghaladja az ötezret, a termékkínálatunkat rendkívül intenzíven bõvítjük.

Plusz szolgáltatásaink

Partnereink jobb kiszolgálása érdekében Budapesten saját fuvareszközzel szállítunk, az ország egész területére és a régió többi országába pedig szerzõdött futárcégekkel. Igyekszünk a lehetõ leggyorsabban kiszolgálni partnereinket, ezért megrendeléseiket 24 órán belül indítjuk, de számos esetben még a rendelés napján kiszolgáljuk õket.

A marketing együttmûködés terén egyrészt saját magunk is jelentõs erõfeszítéseket teszünk, de fokozottan figyelünk arra, hogy az általunk képviselt márkákat helyezzük elõtérbe. Viszonteladó partnereink marketing tevékenységét szoros együttmûködéssel, szakmai és anyagi támogatással is segítjük.

Partnerkapcsolat

Új partnereink jelentkezését a sales@caseking.hu e-mail címen, a honlapunkon www.caseking.hu vagy facebook portálunkon várjuk. Regisztrációs felületünk itt érhető el.

Cégadatok

Adószámunk: 25001527-2-41 
Cégjegyzék számunk: 01-09-194015 
Bejegyzõ hatóság neve: Fõvárosi Törvényszék Cégbírósága 
Tárhely szolgáltató neve: Ngroup Kft 
Tárhelyszolgáltató címe: 1146, Budapest Thököly ût 162.

Partner regisztráció

Partner regisztráció

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Partneri viszony létesítéséhez regisztrációra van szükség, melyet a lenti gombra kattintva tud elvégezni.

Partner regisztráció

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai