CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Kolink Core ProKolink Core Pro
LIAN LI O11 VisionLIAN LI O11 Vision
Endgame Gear OP1Endgame Gear OP1
Kolink Unity Solar-CascadeKolink Unity Solar-Cascade
LIAN LI UNI FAN TLLIAN LI UNI FAN TL
AxagonAxagon
Kolink Unity ArenaKolink Unity Arena
Phanteks NV9Phanteks NV9
Kolink Unity MeshbayKolink Unity Meshbay
ThunderX3 EAZEThunderX3 EAZE
LIAN LI O11 VisionLIAN LI O11 Vision
Kolink Observatory MXKolink Observatory MX
APNXAPNX
Kolink RegulatorKolink Regulator
LIAN LI Galahad II LCDLIAN LI Galahad II LCD
Phanteks NV5Phanteks NV5
KolinkKolink

Cégünkről

Csatlakozz cégeddel viszonteladói Partnereink széles köréhez. Számítástechnikai nagykereskedésünk több, mint 100 gyártó termékével, hatalmas raktárkészlettel várja Partnereit. 

 

 

Rólunk

A Caseking Hungary Kft németországi központtal, de több európai, ázsiai országban és Ausztráliában is telephellyel - képviselettel rendelkező cégcsoport magyarországi tagja.

Számítástechnikai nagykereskedésünk meghatározó szerepet tölt be a PC, számítástechnikai, hardver termékek forgalmazó piacán.

Tulajdonosi hátterünk és a többéves szakmai hátterünk garancia a megbízható és magas színvonalú kiszolgálásra, termékkínálatra és partneri együttműködésekre.

Azon dolgozunk, hogy széles termékkínálatunk, folyamatosan érkező újdonságaink, valamint munkatársaink elkötelezett munkája ügyfeleink megelégedését szolgálják. Küldetésünk hosszútávú, kölcsönösen sikeres üzleti együttműködések kiépítése.

 

Miért Caseking?

Sokrétű és széles kínálat

Olyan egyedülálló és folyamatosan bővülő kínálatot forgalmazunk a modding, gaming, PC hardver és immáron streaming kategóriában - az egerektől kezdve a billentyűzeteken, PC házakon, webkamerákon és mikrofonokon át a különleges kábeleken, speciális világítástechnikán, levegő és folyadékhűtéseken, tápegységeken keresztül a gamer és irodai használatra is tökéletes székekig - melyek az egyedi és minőségi, a piaci trendekkel összhangban lévő vásárlói igények kielégítését célozzák meg. 

Forgalmazott márkáink közt megtalálhatóak az európai eladási listák legnépszerűbb gyártói, úgy, mint a Noctua, Noiseblocker, Arctic, NZXT, Alpenföhn, Phanteks, Lian Li, Chieftec, Raijintek, Akasa, Jonsbo, iFixit, Glorious vagy éppen a Ducky.  

Exkluzív márkáink mellett a Caseking csoport büszkélkedhet számos saját tulajdonban lévő, a piacon jelentős szerepet betöltő márkával is. Saját márkáink között szerepel a többszörösen díjazott noblechairs, prémium minőségű gamer székeivel, a fiatalos és ergonomikus gamer felszereléseket gyártó Nitro Concepts, a megfizethető árfekvéséről híres ThunderX3. A házak kínálatában ilyen márkánk a Kolink és Aerocool, mely gyártók kínálata igen népszerű a magyar felhasználók körében. Illetve cégcsoporti tulajdonban van a minőségi gamer egereiről híres Endgame Gear valamint a 2022-ben piacra lépő Streamplify, mely a streaming kategóriában kínálja innovatív termékeit.      

A felsorolt márkákon túl számos egyéb gyártó termékeit is kínáljuk. Beszállító Partnereinkkel együttműködésben folyamatosan bővülő kínálattal, naprakész piaci újdonságokkal várjuk viszonteladói partnereinket.  

Ügyfélközpontú megoldások

Ismerjük az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek igényeit, rendelkezünk 5 percenként frissülő adatbázissal, előzetes megbeszélés alapján a várakozás nélküli árukiadás is alapszolgáltatás.

Cégünk versenyképességének növelése érdekében már jelenleg is több mint 3000 termékünk van raktáron, rendelhető termékeink száma meghaladja az ötezret, a termékkínálatunkat rendkívül intenzíven bővítjük.

Plusz szolgáltatásaink

Partnereink jobb kiszolgálása érdekében Budapesten saját fuvareszközzel szállítunk, az ország egész területére és a régió többi országába pedig szerződött futárcégekkel. Igyekszünk a lehető leggyorsabban kiszolgálni partnereinket, ezért megrendeléseiket 24 órán belül indítjuk, de számos esetben még a rendelés napján kiszolgáljuk őket.

A marketing együttműködés terén egyrészt saját magunk is jelentős erőfeszítéseket teszünk, de fokozottan figyelünk arra, hogy az általunk képviselt márkákat helyezzük előtérbe. Viszonteladó partnereink marketing tevékenységét szoros együttműködéssel, szakmai anyagokkal, promóciós kampányokkal és anyagi támogatással is segítjük.

Partnerkapcsolat

Új partnereink jelentkezését a sales@caseking.hu e-mail címen, a honlapunkon www.caseking.hu vagy Facebook portálunkon várjuk. Regisztrációs felületünk itt érhető el.

Cégadatok

Caseking Hungary Kft.

Székhely: 1139 Budapest, Váci út 95.

Adószámunk: 25001527-2-41 
Cégjegyzék számunk: 01-09-194015 
Bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 
Tárhely szolgáltató neve: Ngroup Kft 
Tárhelyszolgáltató címe: 1146, Budapest Thököly út 162.

Partner regisztráció

Partner regisztráció

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Partneri viszony létesítéséhez regisztrációra van szükség, melyet a lenti gombra kattintva tud elvégezni.

Partner regisztráció

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai