CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Cégünkről

Csatlakozz cégeddel viszonteladói Partnereink széles köréhez. Számítástechnikai nagykereskedésünk több, mint 100 gyártó termékével, hatalmas raktárkészlettel várja Partnereit. 

 

 

Rólunk

A Caseking Hungary Kft németországi központtal, de több európai (Németország, Egyesült Királyság, Portugália, Franciaország, BENELUX államok, Svédország, Finnország) és ázsiai országban (Tajvan és Kína) is telephellyel - képviselettel rendelkező Caseking csoport magyarországi tagjaként, a több mint 20 éves múlttal rendelkező Kelly-Tech Kft utódja.

Számítástechnikai nagykereskedésünk meghatározó szerepet tölt be a PC, számítástechnikai, hardver temékek forgalmazó piacán.

Tulajdonosi hátterünk és a többéves szakmai hátterünk garancia a megbízható és magas színvonalú kiszolgálásra, termékkínálatra és partneri együttműködésekre.

Azon dolgozunk, hogy széles termékkínálatunk, folyamatosan érkező újdonságaink, valamint munkatársaink elkötelezett munkája ügyfeleink megelégedését szolgálják. Küldetésünk hosszútávú, kölcsönösen sikeres üzleti együttműködések kiépítése.

Sokrétű kínálatunk

Olyan egyedülálló kínálatot forgalmazunk a modding és gaming kategóriában az egerektől kezdve a billentyűzeteken, házakon, speciális és különleges kábeleken, speciális világítástechnikán, levegő és folyadékhűtéseken keresztül a gamer székekig, amik lehetővé teszik az olyan vásárlói igények kielégítését, ahol a vevő többet szeretne mint az átlag, amikor a megszokott és unalmas eszközök helyett az egyedi és minőségi termék használatát preferálják.

A forgalmazott márkák között megtalálhatóak az európai eladási listák népszerű márkái, mint például Noiseblocker, Arctic, NZXT, Alpenföhn vagy Noctua hűtők, noblechairs, Nitro Concepts, Thunder X3 gamer székek, Phanteks, Lian Li, Kolink, Raijintek, Chieftec, Aerocool, In Win és Jonsbo házak. Egér és billentyűzet kínálatunk a belépő szinttől a professzionális gamer szintig terjed, de folyamatosan bővülő komponens kínálatunk árai is versenyképesek.

A tápegységek között külön említést érdemelnek a Kolink tápegységek, melyek hazánkon kívül Angliában és Németországban is nagy népszerűségnek örvendenek a kriptovaluta bányászok körében a nagy teljesítmény, a nagy hatásfok és a sok csatlakozó miatt, de rendkívül kedvelt azon felhasználók körében is, akik kedvező áron szeretnének csúcstechnológiás tápegységet vásárolni.

Saját márkás forgalmazásaink mellett, folyamatosan bővülő kínálattal naprakész piaci újdonságokkal várjuk viszonteladói partnereinket. 

Ügyfélközpontú megoldások

Ismerjük az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek igényeit, rendelkezünk 5 percenként frissülő adatbázissal, előzetes megbeszélés alapján a várakozás nélküli árukiadás is alapszolgáltatás.

Cégünk versenyképességének növelése érdekében már jelenleg is több mint 3000 termékünk van raktáron, rendelhető termékeink száma meghaladja az ötezret, a termékkínálatunkat rendkívül intenzíven bővítjük.

Plusz szolgáltatásaink

Partnereink jobb kiszolgálása érdekében Budapesten saját fuvareszközzel szállítunk, az ország egész területére és a régió többi országába pedig szerződött futárcégekkel. Igyekszünk a lehető leggyorsabban kiszolgálni partnereinket, ezért megrendeléseiket 24 órán belül indítjuk, de számos esetben még a rendelés napján kiszolgáljuk őket.

A marketing együttműködés terén egyrészt saját magunk is jelentős erőfeszítéseket teszünk, de fokozottan figyelünk arra, hogy az általunk képviselt márkákat helyezzük előtérbe. Viszonteladó partnereink marketing tevékenységét szoros együttműködéssel, szakmai anyagokkal, promóciós kampányokkal és anyagi támogatással is segítjük.

Partnerkapcsolat

Új partnereink jelentkezését a sales@caseking.hu e-mail címen, a honlapunkon www.caseking.hu vagy Facebook portálunkon várjuk. Regisztrációs felületünk itt érhető el.

Cégadatok

Caseking Hungary Kft.

Székhely: 1139 Budapest, Váci út 95.

Adószámunk: 25001527-2-41 
Cégjegyzék számunk: 01-09-194015 
Bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 
Tárhely szolgáltató neve: Ngroup Kft 
Tárhelyszolgáltató címe: 1146, Budapest Thököly út 162.

Partner regisztráció

Partner regisztráció

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Partneri viszony létesítéséhez regisztrációra van szükség, melyet a lenti gombra kattintva tud elvégezni.

Partner regisztráció

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai