CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Ducky ZERO 6108 - Mechanikus élmény vezeték nélkül!

Termék információk - Ducky ZERO 6108

  • Teljes méretű gamer billentyűzet 
  • Lineáris mechanikus kapcsolók: Cherry MX2A
  • Könnyű kapcsolócsere a hot-swap technológiának köszönhetően
  • Tartós PBT dupla ütéses billentyűsapkák OEM profilban
  • Testreszabható RGB világítás 16,7 millió színnel és számos effektussal
  • Megbízható bemenetek teljes N-billentyűvel
  • Csillapított ház a lágy hangért minden gombnyomásnál
  • Három módú csatlakozás: USB-C, 2,4 GHz-es vezeték nélküli és Bluetooth

 

Ducky Zero 6108 

A Ducky Zero 6108 teljes méretű. A billentyűk teljes skáláját kínálja, beleértve a számbillentyűket, a pozíció- és nyílbillentyűket. Ez alkalmassá teszi játékra és irodai alkalmazásokra egyaránt. Az RGB világítás közvetlenül a billentyűzeten állítható, további szoftverek nélkül. Az áttetsző betűk a dupla felvételes PBT billentyűsapkákon tökéletes megjelenítést biztosítanak.

Mechanikus kapcsolók részletesen: Cherry MX2A Red

Ez a verzió Cherry MX2A Red kapcsolókkal rendelkezik . Ezek a kapcsolók a klasszikus Cherry MX kapcsolók legújabb generációját képviselik, és továbbfejlesztett alsó ház és optimalizált gyári kenési folyamat jellemzi őket. Gyors és precíz indítást kínálnak lágy hangzással és gépelési érzéssel, így ideálisak a gyors gépeléshez és a gyors játékhoz.

Tri-Mode csatlakozás: Bluetooth, 2,4 GHz és klasszikus vezetékes

A Ducky Zero 6108 praktikus hárommódusú csatlakoztathatóságával nyűgöz le. Maximális rugalmasságot kínál USB-C, 2,4 GHz-es vezeték nélküli és Bluetooth segítségével . Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást a különböző eszközök között – ideális az irodába és a kényelmes játékhoz munka után. A beépített 2500 mAh-s akkumulátor hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít, a levehető USB-C kábel pedig lehetővé teszi a töltést az új billentyűzet használata közben.

Lapos ház és lágy hangzás

A mechanikus teljes méretű billentyűzetek általános kritikája a méretük. A Ducky Zero 6108 új fejlesztésű háza laposabb, mint elődei, és a háromlépcsős lábakkal kombinálva tehermentesíti a csuklóját.

A hangzás és a gépelési érzés javítása érdekében a Ducky összesen 17 különböző gumikeveréket tesztelt, és kiválasztotta a Q-Bounce pad legmegfelelőbb változatát. Ez egy további habréteggel kombinálva hatékonyan csillapítja a rezonanciákat a gépelés és a kemény billentyűleütések során.

Megjegyzés: Ducky megváltoztatja a szóköz kialakítását az aktuális év csillagjegyének megfelelően. A kiegészítő billentyűk megjelenése és színe is a kiadástól függően változhat. A képek nem mindig felelnek meg a billentyűzet tényleges kialakításának.

 

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ >>

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai