Ducky billentyűzetek - magyar kiosztással

Gamer kiosztás, tartós alapanyagból készült váz és gombok. Különböző Cherry MX kapcsolókkal szerelve az akadásmentes billentyű nyomásért. Type-C csatlakozóval, leválasztható kábellel érkezik és 1000 Hz-es USB HID megoldással készül, amely azt jelenti, hogy a billentyűzet másodpercenként 1000-szer küldi a bemeneti jelet.

Az RGB háttérvilágítás alapfunkció, amely 3528 SMD RGB LED-el működik.

 

Egy rövid áttekintő az egyes Switch változatokról:

 

MX RED: a rendkívül alacsony válaszidő és könnyed működés mellé teljesen lineáris érzés párosul. A minimális rugóerőnek köszönhetően a Cherry MX RED válaszideje és zökkenőmentes működése ideális a gyors gépírók és az akció játékok kedvelői számára.

 

MX BLACK: lineáris érzést nyújt egy kissé feszesebb rugóerővel kombinálva. Az ipari és kereskedelmi területeken vált népszerűvé ez a típus.

 

MX BROWN: csendes és hosszútávon tartós kapcsoló, mellyel kényelmesen lehet gépelni.

 

MX SILENT RED: az eredeti változat kompromisszumok nélkül. A szabadalmaztatott zajcsökkentés hatékonyan kiiktatja a felesleges működési zajt. Minőségi és megbízható működést nyújt, ami ideális irodai környezet és TeamSpeak felhasználásra.

 

MX SPEED SILVER: nagy frekvenciával, rendkívül rövid reakcióidővel egy gyors és tökéletesen precíz mechanikus kapcsoló.

 

MX BLUE: szereted hallani és érezni a kattanást egy billentyű lenyomásánál? Ráadásul kényelmes és pontos gépelést tesz lehetővé.

 

Ducky billentyűzetek: kattints ide a listához.

 

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai