CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Lian Li DAN Cases A3-mATX Wood Edition - Kompakt elegancia

Termék információk - Lian Li DAN Cases A3-mATX Wood Edition

  • Micro-ATX ház, Lian Li, a DAN házakkal együttműködve
  • Hálós panelek az oldalán és a tetején a kiváló légáramlásért
  • Nagymértékben testreszabható: Engedje szabadjára fantáziáját
  • Kiváló hűtés a 360 mm-es radiátortartónak köszönhetően
  • Alkalmas Micro-ATX vagy Mini-ITX formájú alaplapokhoz
  • Támogatás a tápegységekhez SFX-től ATX-ig

 

Egy kis luxus: A Lian Li DAN Cases A3-mATX Wood Edition

Ha kis méretű PC házat keres nagy teljesítményű PC-hardverhez, a Lian Li DAN házak A3-mATX Wood Edition kiváló választás. Ez a ház a minimalista dizájnt luxus funkciókkal ötvözi, az elegáns diófa előlap pedig egy kis exkluzivitást ad a berendezéséhez.

Ez a körülbelül 26 literes űrtartalmú Micro-ATX ház kompakt és helytakarékos. Ugyanakkor az A3-mATX Wood Edition kiválóan alkalmas csúcskategóriás PC-komponensekhez, kis mérete ellenére hatékony hűtést biztosít. A ventilátorok, radiátorok és tágas szellőzőnyílások bőséges helyével ez a minitorony könnyedén megfelel a nagy teljesítményű hardverek igényeinek.

Rugalmasság és teljesítmény: A Lian Li DAN Cases A3-mATX Wood Edition hűtési lehetőségei

Lian Li DAN A3-mATX Wood Edition házak akár tíz 120 mm-es ventilátornak is helyet biztosítanak . Ezek a következőképpen oszlanak meg: három felül, három oldalt, három alul és egy hátul. Alternatív megoldásként két 140 mm-es ventilátor is felszerelhető a tetejére és oldalára is. A ház alján található 25 mm vastag ventilátorokkal a GPU magassága 61 mm-re korlátozódik (3 slot). Sőt, 165 mm-es hézag van a CPU léghűtői számára. .

Lian Li és Daniel Hansen a vízhűtést is figyelembe vették az A3-mATX tervezésénél. A házon belül három helyre lehet felszerelni egy radiátort. A tetejére vagy oldalára 360 mm-es (hármas radiátor) vagy 280 mm-es (kettős radiátor) helyezhető el. A ház alján további 240 mm-es radiátor helyezhető el. Ha a ventilátorokat a radiátor alá szereli, akkor 360 mm-es radiátort is beszerelhet.

Testreszabható konfiguráció: A Lian Li DAN Cases A3-mATX Wood Edition sokoldalú lehetőségei

Lian Li DAN A3-mATX házak Micro-ATX vagy Mini-ITX alaplapokat támogatnak. A Mini-ITX háztól eltérően ez a PC ház 4 bővítőhelyet kínál, lehetővé téve egy 4 nyílásos, akár 415 mm hosszú grafikus kártya beszerelését .

Két 2,5 hüvelykes SSD-t telepíthet egy konzolra. Ezenkívül a ház aljára egy 3,5 hüvelykes HDD vagy egy másik 2,5 hüvelykes meghajtó szerelhető. Dönthet ATX, SFX-L vagy SFX tápegység között , amely rugalmasan elöl vagy oldalt rögzíthető, így több hely marad a grafikus kártyának vagy a radiátornak – preferenciáitól függően. Az A3-mATX általános szabálya: minél kisebb a tápegység, annál több hely marad a hardver többi részének.

Lian Li DAN Cases A3-mATX Wood Edition elején található I/O panel két USB 3.0 Type-A portot, egy USB 3.1 Type-C portot és két 3,5 mm-es audio jack csatlakozót (mikrobemenet/audio- kimenet), és egy bekapcsológombot.

Megjegyzés: A Lian Li DAN A3-mATX házak számos konfigurációs lehetőséget kínálnak, de ebben a házban korlátozott a hely. A kompatibilis PC-összetevők kiválasztásánál a tápegység mérete és elhelyezkedése döntő jelentőségű. Ezért javasoljuk a gondos tervezést a mellékelt utasítások alapján.

 

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ >>

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai