CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

noblechairs ICON sorozat: az EHA 2021 Legjobb gamer szék kategóriájának nyertese

A noblechairs optimális kényelmet kínál mindenki számára, aki hosszú órákat tölt az íróasztal mellett. A világ legexkluzívabb autói ihlette modellek ötvözik a legújabb ergonómiát és a sport által ihletett dizájnt. Mindez kimagasló minőségban, kizárólag azoknak, akik prémium megoldást keresnek a gamer székek világában. 

A noblechairs három különálló modellt kínál, a felhasználók magasfokú igényei szerint. A székek tömör fémkeretből és lágy, hidegen keményített habból készülnek. Mindegyik modell rendelkezik minőségi görgőkkel és állítható 4D kartámaszokkal.

A három sorozat mindegyike stílusos és egyedi megjelenést garantálnak a kényelmi funkciók maximális kiszolgálása mellett.

 

Az EPIC volt az eredeti és első noblechairs modell. Kitűnő ergonómiai tulajdonságok, tiszta vonalvezetés és vagány versenyautó dizájn jellemzi. A HERO gamer székek, a klasszikus választás azoknak, akik nagyobb, még kényelmesebb modellt keresnek. A HERO fokozottan támasztja a derék és hát vonalát a beépített deréktámasznak köszönhetően.

Az ICON modellek formabontó esztétikáját kifinomult és elegáns vonalak jellemzik.

 

Az évente rendszeresen megrendezésre kerülő European Hardware Awards 2021-es befutói között - a Legjobb gamer szék kategóriában - mindhárom noblechairs sorozat szerepelt, a rangos első helyezést végül idén, 2021-ben, a noblechairs ICON hozta el. 

 

A noblechairs gamer székekek széles választéka megtalálható a Caseking Hungary forgalmazásában. Szeretnél noblechairs viszonteadó lenni? Kérdés esetén keress bennünket bizalommal.

  

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai