CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Phanteks NV5 - Csúcskategória érkezett

Fedezd fel a Stílus és Teljesítmény Harmóniáját: Phanteks NV5 Számítógépház

A számítógépházak világában a Phanteks mindig is a minőség és az innováció élén járt. Most bemutatjuk nektek a legújabb csodát, a Phanteks NV5 számítógépházat, amely nem csak a dizájn és a funkcionalitás, hanem a teljesítmény terén is új mércét állít fel. A Phanteks NV5 a vállalat híres stílusát és szakértelmét ötvözi a kifinomult tervezésben és a kiváló hűtési megoldásokban, így a felhasználók egy olyan számítógépházat kapnak, amely a legmagasabb elvárásokat elégíti ki a játékosok számára. 

 

A Phanteks NV5 látványos és letisztult megjelenése azonnal magára vonzza a tekinteteket. Az elegáns üveg oldalpanelek lehetővé teszik a belső alkatrészek kiemelkedő bemutatását, miközben a finoman kidolgozott részletek és modern, minimalista megjelenése együtt jár a funkcionalitás és a testreszabhatóság lehetőségével.

A ház belsejében sok hely áll rendelkezésre a legújabb hardverkomponenseknek, és könnyű hozzáférést biztosít a belső kábelezéshez, így könnyedén rendezheted el azokat. Emellett a Phanteks NV5 számítógépház kiváló hűtési megoldásokkal rendelkezik, így akár a legigényesebb játékok vagy számítógépes feladatok során sem kell aggódnod a túlmelegedés miatt.

A Phanteks NV5 számítógépház minden részletében a minőségre és a tartósságra összpontosít, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is kiszolgálja majd igényeidet. Ha tehát egy olyan számítógépházat keresel, amely ötvözi a stílust, a teljesítményt és a funkcionalitást, akkor a Phanteks NV5 a választásod.

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai