CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Szűrő

Kategóriák

Kolink

Kolink
Küldetés:

Az egyik vezető PC házak gyártó cégeként, kiváló minőségű és innovatív számítógépházak, tápegységek és egyéb a PC modding során használt kiegészítők kínálata széles választékban, elérhető áron.

Történelmi visszatekintés:
A Kolink márkanevet a magyar felhasználók régóta ismerik. A régió importőreként jó ár/érték arányú termékekkel látjuk el hazai és külföldi vásárlóinkat.
Kezdetben a Kelly-Tech Kft által forgalmazott billentyűzetei, ventilátorai, tápegységei és kábelei/átalakítói voltak jelen a piacon, később USB-s külső házai, HDD-SSD-ODD beépítő keretei, kártyaolvasói, speciális hűtő kiegészítői (hűtőrács, hővezető paszták) is nagy sikert arattak.
A Kelly-Tech Kft. átalakulásával a Kolink brand a Caseking csoporthoz került azzal a céllal, hogy egy megfizethető, ám kitűnő minőségű termékeket felvonultató márkává alakítsa, melyet nem csak Magyarországon, hanem a cégcsoport többi tagjánál (Németország, Egyesült Királyság, Portugália, Franciaország, BENELUX államok) is büszkén mutathatnak be.
A márka kínálata nagyot fejlődött: a különböző méretű és megjelenésű számítógép házak mellett,  jelenleg 18 féle tápegység viseli büszkén a Kolink feliratot a dobozán. Mindegyik tápegység modern és biztonságos felépítésű, rendelkeznek túlfeszültség, alulfeszültség, túláram, rövidzárlat túlterhelés és thermo védelemmel, nagy terhelés mellett is rendkívül csendese. A Kolink egerek és billentyűzetek szintén igen közkedveltek és népszerűek a felhasználók körében.
Célunk, hogy minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni ügyfeleink igényeit, ezért folyamatosan bővítjük a Kolink márkanév alatt forgalmazott termékek körét.


Kolink termékek (211 termék)

Ház (72)
Kábel (63)
Tápegység (21)

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai