Szűrő

Kategóriák

ASUS

ASUS

Az ASUS, mely a világ egyik legjobb kutatási-fejlesztési gárdájával rendelkező, technológiai beállítottságú cége, első osztályú minőségéről és újító technológiáiról ismert. Mint a számítástechnika, távközlés, szórakoztató elektronika megoldások vezető gyártója, az ASUS teljeskörű termékskálával vesz részt az új évezred versenyén.


Az ASUS termékek jó minőségének titka a termékfejlesztés. Az élvonalbeli szolgáltatások kifejlesztése mellett az ASUS mérnökei különleges figyelmet fordítanak az EMI (elektromágneses interferencia), hőmérséklet, akusztika és egyéb részletek problematikájára, amit nem sokan igyekeznek az ügyfél teljes megelégedésére megoldani. Az egész világon az ASUS notebookjai az elsők, amelyek megkapták a TCO'99 minősítést. Ezt a megtiszteltetést sugárzás-kibocsátási, energetikai (akkumulátor-felhasználási), ökológiai (környezetbarát) és ergonómiai feltételek teljesítésével lehetett kiérdemelni.


A rendkívül éles ipari versenyben a nagyszerű termékeknek megfelelő áron és kellő szerviz biztosításával minél hamarabb piacra kell kerülniük. Az ASUS  a legjobb minőséget igyekszik nyújtani a költségek és a piacra jutási idő növekedése nélkül, miközben a világszínvonalú szolgáltatásokkal valamennyi vásárló a maximális értékhez jut.


Az IT ipar egyik fő alakjaként az ASUS a következőképpen fogalmazza meg küldetését: olyan innovatív informatikai megoldások létrehozása, melyek lehetővé teszik, hogy az emberek és a vállalatok kifejleszthessék a bennük rejlő lehetőségeket.

ASUS termékek (124 termék)

Videókártya (46)
Alaplap (71)

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai