Szűrő

Kategóriák

Bitfenix

Bitfenix

A kiváló formatervezés és a legújabb technológiai fejlődés kombinálására összpontosítva, a BitFenix ​​csúcstechnológiai számítógépes hardvereket és konfigurációkat hoz létre, amelyek elhomályosítják az ember és a gép közötti határokat.


A felhasználóknak nem kell alkalmazkodniuk hardverük működéséhez, cél hogy a felhasználók uralják és irányítsák hardverüket.


Cél, hogy hogy még a legnagyobb játék hevében se kelljen a játékosnak a gépe miatt aggódnia: a BitFenix ​​termékeket úgy tervezték, hogy még a legszélsőségesebb körülmények között is kiválóan teljesítsenek.


Elvégre a BitFenix ​​a teljesítményről szól. A verseny legfelső szintjén az első és a második hely közötti különbség hajszálon múlhat, ami azt jelenti, hogy minden előny számít. A BitFenix ​​nagy teljesítményű termékek készítéséről szól, amelyek előnyt kínálnak a felhasználók számára.


A BitFenix ​​több veterán technológiai és a játékipari együttműködések eredménye. A cél olyan technológiai termékek létrehozása, amelyek a felhasználó számára a lehető legnagyobb ellenőrzést, erőt és teljesítményt nyújtják feladataik elvégzése során.


Nagy erőfeszítéseket fektetnek a felhasználói igények meghallgatásába és optimális módszereket dolgoznak ki az ötletek termékekbe történő integrálására. A globális közösséggel szoros együttműködésben a BitFenix ​​képes olyan megoldásokat kidolgozni, amelyek közvetlenül kielégítik a felhasználói igényeinket.


A játék és más nagy igényű számítástechnikai alkalmazások mély megértése és a kiváló mérnöki és tervezési know-how összekapcsolásával a BitFenix ​​csapata elkötelezett a számítógépes termékek és konfigurációk megalkotásában azok számára, akik győzni szeretnének.

Bitfenix termékek (271 termék)

Modding (28)
Ház (25)
Ventilátor (37)
Kábel (179)

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai