Hírek

2020. 05. 22.

Lian Li O11 Dynamic Space Grey

Egy újabb csodaszép ház érkezését varjuk a Casking Hungary-nál. A Lian Li termékek kimagasló minsőségükről, egyedi és megkülönböztethető dizájnukról és innovatív megoldásaikról ismertek a PC modderek és felhasználók körében.
Elolvasom

2020. 05. 11.

Kolink blog: miért is jók a kis gépházak?

"Ahogy arra jobb memóriával megáldott olvasóink emlékezhetnek, múlt hónapban elindítottuk a Kolink blogot, amelynek első részében a gyártó röviden ismertetett története mellett próbáltunk egy általános képet festeni házpalettájukról, mely kínálatuk legnagyobb részét teszi ki. Akkor inkább az volt a cél, hogy szinte minden méretformátumból mutassunk valamit, most viszont a Mini-ITX és microATX vonal bemutatását tűztük napirendre." Újabb bejegyzés a Prohardver Kolink Blogjában.
Elolvasom

2020. 04. 20.

Két PC is elfér benne - Ezt tudja egy 650 ezer Ft-os gamer asztal

Az új Lian-Li DK-05F modellbe egyszerre két önálló PC-t is építhetünk, egyiken a játékot, másikon a streamet futtatva. Mindezt egy gamer asztal segítségével. Állítható magasság, kényelmes szélesség, edzett üveglapok és természetesen RBG világítás mindenütt. Ha csak ennyit mondanánk az új DK-05F gamer asztalról, még nem egészen lenne érthető, hogy mi kerül benne 1999 dollárba, vagyis kb 650 000 forintba.
Elolvasom

2020. 04. 07.

Kolink - Háztűznéző

Könnyű öregnek érezni magunkat az IT területén, hiszen elég csak 20-25 évet visszamenni ahhoz, hogy egy teljesen más jellegű világról nosztalgiázzunk: arról, amikor még a heti Budapesti Piacot böngésztük árlistaként, de azért már ott volt az internet is, segítve az eligazodást a termékek között. Az akkoriban megjelent márkák közül sok ma már nincs velünk (Tomato, Abit ismerős még valakinek?), mások viszont éppen ebben az "építsd magadnak"-korban lettek közismertek. Ezek közé tartozik a Kolink is.
Elolvasom

2020. 03. 31.

Kezdődjön a Játék!

Új gamer szék szériával jelentkezik a Nitro Concepts! Az E250-es gamer székekek egyedülállóan ötvözik a progresszív sportos dizájnt és formát, miközben töretlen kényelmet biztosítanak akár hosszú órákon keresztül is.
Elolvasom

2020. 03. 25.

Noblechairs Memóriahabos Párnák

A Noblechairs, egyike a vezető gamer székeket gyártó innovatív cégeknek, mindig különös figyelmet szentel az ergonomikus székek kialakítására, a határtalan kényelem biztosítására. A német precizitással előállított Noblechairs székek mind magas minőséget és exkluzív dizájnt képviselnek. A cég legújabb terméke a Memóriahabos derék párna kifejezetten a hosszan tartó kényelmet szolgálja.
Elolvasom

2020. 03. 20.

Vacsorára kacsa lesz: tesztpadon a Ducky Shine 7 billentyűzet

A Ducky egy elég közkedvelt márkának számít a billentyűzetet nem elbagatellizáló felhasználók körében, hiszen a névhez általában letisztult dizájn és kiemelkedő minőség párosul, még ha meg is kérik az árát. Ezt az állítást igazolja szerkesztőségünk legújabb vendége, a Gunmetal Grey (acélszürke) színben tetszelgő, mechanikus Shine 7-es modell is, mellyel most egy kicsit közelebbről is meg fogunk ismerkedni.
Elolvasom

2020. 03. 17.

A Caseking Hungary Kft. Működési Irányelvei a Koronavírus okozta Vészhelyzeti Időszakra

Mint az üzleti élet többi felelős szereplője, a Caseking Hungary Kft. is fokozott figyelemmel követi a COVID-19 vírus terjedésével kapcsolatos információkat. A Kormány által meghirdetett Vészhelyzeti állapotra való tekintettel számos változtatást vezettünk be, hogy ügyfeleink és munkatársaink védelme mellett, mi is maximálisan a vírus megállítását és visszaszorítását segítsük.
Elolvasom

2020. 03. 09.

Egy kifinomult, modern megjelenésű gamerház: Kolink Balance Midi-Tower

A számítógép házak gyártásában jelentős szerepet vállaló, innovatív Kolink megalkotta a Balance Midi-Tower házát, mely egy igazán ütős és sajátságokban gazdag gamer ház lett. A kifinomult, esztétikus megjelenés mögött tágas helyek és nagyszerű megoldások szolgálják a csúcsminőségű gaming kofigurációkat. A Kolink Balance Midi-Tower hamarosan érkezik a Caseking Hungary Kft. webáruházába.
Elolvasom

2020. 03. 05.

Újdonság a Nitro Concepts háza táján

Egy erős mégis kifinomult asztal érkezett a Nitro Concepts Gamer kínálatába, mely mondhatjuk, hogy a D16-os gamer asztal várvavárt kistestvére. A Nitro Concepts D12 Gamer Asztal nem csak ergonómiailag optimalizált, kényelmes gamer tartozék, de nagyon vagány, esztétikus megjelenésű, mely kimondottan a Gamerek igényei szerint lett kialakítva.
Elolvasom

2020. 03. 03.

iFixit - Meg tudod csinálni!

A dolgok elromlanak. De tényleg minden esetben a megoldás az új beszerzése? Az iFixit termékekkel otthon is könnyen megjavítható a számítógép, a telefon, a kisebb-nagyobb elektronikai berendezések. Az iFixit kínálatában a szimplán csak igényesen kialakított, számítógép- és mobiltelefon szerelők számára hasznos bitkészletektől az egészen speciális céleszközökig egyaránt megtalálhatóak.
Elolvasom

2020. 02. 20.

Nitro Concepts D16 - Gamer asztal a játékosok igényeihez szabva

Számtalan hardver és kiegészítő érhető már el kifejezetten a gamerek számára, az alapvető PC-komponensektől kezdve a monitorokon át az egyéb perifériákig. Ha azonban kifejezetten a játékhoz szabott igényekhez szeretnénk igazítani környezetünket, akkor nem árt már az alapoknál elkezdeni – ehhez nyújt segítséget a Nitro Concepts gamer asztala, a D16.
Elolvasom

2020. 02. 19.

Új taggal bővült az MPJ Család

Egy elegáns egérpad a te stílusodban! Új taggal bővült az Endgame Gear MPJ Család! Ha szereted a stílusos kiegészítőket, ezt az egérpadot Neked találták ki. Az Endgame Gear egérpad elegáns, kifinomult, praktikusan csomagolható és az Egered is imádni fogja! Hajrá gamerek, játékra fel! A termék két méretben is elérhető.
Elolvasom

2020. 02. 05.

Kolink VOID - A végtelenbe és tovább!

Egyedi megjelenés és kiváló funkcionalitás: ezek jellemzik a Kolink új Void Midi-Torony házát. A V-alakú elülső panel címezhető RGB-LED szalagokkal teljesen egyedi kinézetet kölcsönöz, köszönhetően a végtelen tükör hatásnak. A dizájn és a teljesítmény találkozása A Kolink Void modern, mégis funkcionális miközben a nagy teljesítményű hardverek számára is tartogat elegendő helyet.
Elolvasom

2020. 01. 16.

Elismerő szavak egy elismert médiumtól!

"A mechanikus billentyűzetek napjainkban egyre nagyobb és nagyobb teret hódítanak maguknak, és ha valaki akár csak egyszer is kipróbálja őket élete során, azonnal értheti, hogy miért. Mechanikus billentyűzetekkel ugyanis egész egyszerűen sokkal jobb élmény a gépelés, mint membrános társaikkal, épp ezért egyáltalán nem csoda, hogy a játékosok mellett lassan az átlagos, hétköznapi felhasználók is felfigyelnek rájuk." - PCGURU
Elolvasom

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai