Hírek

2020. 07. 31.

Lian Li GALAHAD 240 és 360

Lian Li GALAHAD 240 és 360 Okos folyadék hűtők prémium minőségben - levehető, mágneses zárókupak - címezhető RGB világítás - kiváló minőségű alumínium - hatékony hűtés és csendes működés - 5 év garancia A Lian Li GALAHAD 240 és 360-as modellek fekete és fehér színekben immár elérhetőek a Casekingnél.
Elolvasom

2020. 07. 24.

Valami új, valami extravagáns, valami robusztus...

Igen! Ezek a Halberd Chimera gamer asztalok, melyek immáron nálunk is elérhetőek. A kiváló minőségű Chimera gamer asztalok ergonomikus kialakítása garantálja, a megfelelő és hosszantartó kényelmet és a tökéletes funkcionalitást. Az asztalok két típusban (Stance és Strike), több színben, állítható vagy fix magasságban is elérhetőek.
Elolvasom

2020. 07. 13.

Kompakt házak, luxus kivitelben

A Jonsbo A4 széria Mini-ITX edzett üveglapos, alumínium házai, rendkívül kompakt megoldást kínálnak. A két kamrás dizájn elegendő helyet biztosít a legerősebb gamer konfigurációk beépítéséhez is, így bizonyítva, hogy a high-end hardverek és a kompakt forma nem zárja ki egymást.
Elolvasom

2020. 07. 08.

Dizájn és Funkcionalitás

A népszerű Lian Li LANCOOL II házai, most új külsővel érkeznek. A LANCOOL II Mesh hálós előlapjai kitűnő légáramlást garantálnak, biztosítva így a beépített hardverek még tökéletesebb teljesítményét. A tervezést a dizájn és a funkcionalitás inspirálta, a könnyen nyitható és zárható oldalsó edzett üveg panelokon keresztül lenyűgöző képet kapunk a belső terekről, míg a finom méhsejt mintázatú hálós dizájn mellett a ventilátorok teljes kapacitással pöröghetnek. A moduláris terek garantálják a ventilátorok és hűtőradiátorok a könnyű beszerelhetőségét.
Elolvasom

2020. 07. 08.

Phanteks Eclipse P500A - Egy igazán erős midi-torony

Phanteks Eclipse P500A - Egy igazán erős midi-torony Prémium megoldás az igazán nagy teljesítményű konfigurációkhoz. A PHANTEKS legújabb midi tornya, az Eclipse P500A a vonzó megjelenés és a kimagasló hűtési teljesítmény ötvözete. A díjnyertes Eclipse P600S és Evolv X házaknak megfelelően a P500A olyan high-en lehetőségeket kínál, mint a széleskörű vízhűtéses megoldások, a tágas belső terek, az integrált RGB vezérlő, az edzett üveglapból készült oldalsó ajtó vagy éppen a kettős rendszerek támogatottsága.
Elolvasom

2020. 07. 06.

Nincs megállás: Ismét bővül a Kolink házkínálata

Ismét újdonságok a Kolinknál! Az Observatory házak után most ismét két új taggal bővül a kínálat: A Kolink Citadel Mesh Micro-ATX házak azoknak készültek, akik igazán nagy teljesítményű konfigurációkhoz keresnek kompakt megoldásokat. A teljesen hálós elülső panel tökéletes légáramlást biztosít az akár öt beépíthető 120 mm-es ventilátornak, melyből kettő előre beépített tartozék. Az oldalsó edzett üveglap panelnek köszönhetően a házba épített elemek, fény effektek és a lenyűgöző egyéb megoldások jól érvényesülnek.
Elolvasom

2020. 07. 01.

Egyszerre három házzal is újít a Kolink!

Megérkeztek a Kolink stílusos és funkciókban gazdag midi tornyai, hálós előlapokkal a még hatékonyabb légáramlásért, illetve címezhető RGB LED világításokkal az igazán látványos effektekhez. A Kolink Observatory Lite RGB és Lite Mesh RGB midi tornyok a funkcionalitás és a megnyerő megjelenés tökéletes kombinációi. Alapfelszereltségként is nem kevesebb, mint 4 db beépített 12 cm-es aRGB távvezérlésű ventilátort tartalmaz, így szabályozva a világítási beállításokat vagy akár a ventilátorok működési sebességeit. Ezeken felül a hálós változat természetesen egy még tökéletesebb légáramlást garantál a házban. A méltán népszerű Kolink Inspire sorozat, egy új taggal, az Inspire K7 ARGB Midi Toronnyal bővül. Az Inspire K7, szögletes RGB csíkkal díszített mutatós elülső paneljével, nagy, hálós szellőzőjével, egy igazán vonzó és megnyerő választás.
Elolvasom

2020. 06. 26.

noblechairs EPIC a "European Hardware Awards 2020" gamer szék kategóriájának nyertese

Több, mint 100 szakértő újságíró részvételével, idén - igaz rendhagyó keretek között online módon - immáron hatodik alkalommal választották meg Európa legjobbnak ítélt Hardvereit. Az European Hardware Awards 2020 díjazottai között számos, a Caseking Hungary által is forgalmazott termék és márka feltűnt.  Külön büszkeség számunkra, hogy a cégcsoporthoz tartozó noblechairs gamer székek, immáron harmadik alkalommal nyerik el az Európa legjobb gaming szék minősítését. Idén a noblechairs EPIC szériája kapta meg ezt az elismerő kitüntetést.
Elolvasom

2020. 06. 18.

Limitált szériás noblechairs HERO ENCE gamer szék - nem csak esport rajongóknak!

Limitált szériás noblechairs HERO ENCE gamer szék - nem csak esport rajongóknak! Az újdonság, a noblechairs székekre jellemző prémium minőségben készült, szem előtt tartva az ergonomikus kialakítást és hosszan tartó kényelmi üléspozíciót. Mindezek mellett egy nagyon impozáns dizájt kapott, a finn ENCE csapat szineivel és megnyerő logójával.
Elolvasom

2020. 05. 28.

Ring-a-ding-ding, baby. We've got your back

Bemutatjuk a legújabb HERO noblechairs gamer széket, mely a Bethesda hivatalos engedélye alapján készült. Akár egy poszt-apokaliptikus kietlen pusztasággal állsz szemben, vagy csak kényelemben akarsz ejtőzni, ránk számíthatsz!
Elolvasom

2020. 05. 22.

Raijintek EOS RBW: kompakt vízhűtés, két méretben

A Raijntek két vízhűtőjének részletes tesztje a Prohardver oldalán! A Raijintek név házairól és hűtőiről is ismert hazánkban. Tesztünk alanya, az EOS RBW kompakt vízhűtés tavaly mutatkozott be, és több érdekes megoldást is felvonultat. Ezek egy része – például az alumíniumból készült radiátor – a kedvező ár elérését segíti, míg mások, például a radiátorral egybeépített pumpa az egyediséget szolgálja, a cég ugyanis nem az Asetek valamelyik platformjára építkezett, hanem saját megoldással lépett piacra. Cikkünkben most a termékcsalád mindkét tagját, a két ventilátoros 240 RBW-t és a három ventilátoros 360 RBW-t is megvizsgáljuk, hogy kiderüljön: van-e valami buktató a kategóriához mérten kedvező árak mögött, és hogy milyen körülmények között szükséges a nagyobb méretű változat.
Elolvasom

2020. 05. 22.

Lian Li O11 Dynamic Space Grey

Egy újabb csodaszép ház érkezését varjuk a Casking Hungary-nál. A Lian Li termékek kimagasló minsőségükről, egyedi és megkülönböztethető dizájnukról és innovatív megoldásaikról ismertek a PC modderek és felhasználók körében.
Elolvasom

2020. 05. 11.

Kolink blog: miért is jók a kis gépházak?

"Ahogy arra jobb memóriával megáldott olvasóink emlékezhetnek, múlt hónapban elindítottuk a Kolink blogot, amelynek első részében a gyártó röviden ismertetett története mellett próbáltunk egy általános képet festeni házpalettájukról, mely kínálatuk legnagyobb részét teszi ki. Akkor inkább az volt a cél, hogy szinte minden méretformátumból mutassunk valamit, most viszont a Mini-ITX és microATX vonal bemutatását tűztük napirendre." Újabb bejegyzés a Prohardver Kolink Blogjában.
Elolvasom

2020. 04. 20.

Két PC is elfér benne - Ezt tudja egy 650 ezer Ft-os gamer asztal

Az új Lian-Li DK-05F modellbe egyszerre két önálló PC-t is építhetünk, egyiken a játékot, másikon a streamet futtatva. Mindezt egy gamer asztal segítségével. Állítható magasság, kényelmes szélesség, edzett üveglapok és természetesen RBG világítás mindenütt. Ha csak ennyit mondanánk az új DK-05F gamer asztalról, még nem egészen lenne érthető, hogy mi kerül benne 1999 dollárba, vagyis kb 650 000 forintba.
Elolvasom

2020. 04. 07.

Kolink - Háztűznéző

Könnyű öregnek érezni magunkat az IT területén, hiszen elég csak 20-25 évet visszamenni ahhoz, hogy egy teljesen más jellegű világról nosztalgiázzunk: arról, amikor még a heti Budapesti Piacot böngésztük árlistaként, de azért már ott volt az internet is, segítve az eligazodást a termékek között. Az akkoriban megjelent márkák közül sok ma már nincs velünk (Tomato, Abit ismerős még valakinek?), mások viszont éppen ebben az "építsd magadnak"-korban lettek közismertek. Ezek közé tartozik a Kolink is.
Elolvasom

2020. 03. 31.

Kezdődjön a Játék!

Új gamer szék szériával jelentkezik a Nitro Concepts! Az E250-es gamer székekek egyedülállóan ötvözik a progresszív sportos dizájnt és formát, miközben töretlen kényelmet biztosítanak akár hosszú órákon keresztül is.
Elolvasom

2020. 03. 25.

Noblechairs Memóriahabos Párnák

A Noblechairs, egyike a vezető gamer székeket gyártó innovatív cégeknek, mindig különös figyelmet szentel az ergonomikus székek kialakítására, a határtalan kényelem biztosítására. A német precizitással előállított Noblechairs székek mind magas minőséget és exkluzív dizájnt képviselnek. A cég legújabb terméke a Memóriahabos derék párna kifejezetten a hosszan tartó kényelmet szolgálja.
Elolvasom

2020. 03. 20.

Vacsorára kacsa lesz: tesztpadon a Ducky Shine 7 billentyűzet

A Ducky egy elég közkedvelt márkának számít a billentyűzetet nem elbagatellizáló felhasználók körében, hiszen a névhez általában letisztult dizájn és kiemelkedő minőség párosul, még ha meg is kérik az árát. Ezt az állítást igazolja szerkesztőségünk legújabb vendége, a Gunmetal Grey (acélszürke) színben tetszelgő, mechanikus Shine 7-es modell is, mellyel most egy kicsit közelebbről is meg fogunk ismerkedni.
Elolvasom

2020. 03. 17.

A Caseking Hungary Kft. Működési Irányelvei a Koronavírus okozta Vészhelyzeti Időszakra

Mint az üzleti élet többi felelős szereplője, a Caseking Hungary Kft. is fokozott figyelemmel követi a COVID-19 vírus terjedésével kapcsolatos információkat. A Kormány által meghirdetett Vészhelyzeti állapotra való tekintettel számos változtatást vezettünk be, hogy ügyfeleink és munkatársaink védelme mellett, mi is maximálisan a vírus megállítását és visszaszorítását segítsük.
Elolvasom

2020. 03. 09.

Egy kifinomult, modern megjelenésű gamerház: Kolink Balance Midi-Tower

A számítógép házak gyártásában jelentős szerepet vállaló, innovatív Kolink megalkotta a Balance Midi-Tower házát, mely egy igazán ütős és sajátságokban gazdag gamer ház lett. A kifinomult, esztétikus megjelenés mögött tágas helyek és nagyszerű megoldások szolgálják a csúcsminőségű gaming kofigurációkat. A Kolink Balance Midi-Tower hamarosan érkezik a Caseking Hungary Kft. webáruházába.
Elolvasom

2020. 03. 05.

Újdonság a Nitro Concepts háza táján

Egy erős mégis kifinomult asztal érkezett a Nitro Concepts Gamer kínálatába, mely mondhatjuk, hogy a D16-os gamer asztal várvavárt kistestvére. A Nitro Concepts D12 Gamer Asztal nem csak ergonómiailag optimalizált, kényelmes gamer tartozék, de nagyon vagány, esztétikus megjelenésű, mely kimondottan a Gamerek igényei szerint lett kialakítva.
Elolvasom

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai