CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Hírek

noblechairs ICON sorozat: az EHA 2021 Legjobb gamer szék kategóriájának nyertese
Jonsbo házak - minden igény szerint

2021. 05. 31.

Jonsbo házak - minden igény szerint

A Jonsbo több, mint húsz éve a piacon van, letisztult, stílusos házai igazán prémium megjelenést kölcsönöz bármilyen konfigurációnak. A Caseking Hungary forgalmazásában a Jonsbo gyönyörű házai számos különböző méretben, színben, modellben elérhetőek.
Elolvasom
noblechairs HERO újdonság: The Elder Scrolls Online Edition gamerszék
Kolink repertoár a Prohardver Kolink Blogon

2021. 05. 19.

Kolink repertoár a Prohardver Kolink Blogon

A Kolink házak látványos megjelenéssel készülnek, miközben átfogó megoldásokat garantálnak, így alkalmasak irodai gépek, munkaállomások vagy akár komolyabb gamer rendszerek megépítéséhez is. A kis méretű, kompakt házak, klasszikus midi tornyok, valamint monstrum showcase modellek egyaránt megtalálhatóak a Kolink repertoárban.
Elolvasom
Megérkezett az Alpenföhn Gletscherwasser AiO White Edition

2021. 05. 05.

Megérkezett az Alpenföhn Gletscherwasser AiO White Edition

Az Alpenföhn Gletscherwasser White Edition kiváló minőségű hűtési megoldást nyújt a legigényesebb rendszerek számára. Ezeket a prémium kategóriájú all-in-one folyadékhűtőket Roman "der8auer" Hartung mechatronikai szakértővel együttműködésben fejlesztették ki: az igazán kihegyezett rendszerek számára, zajmentes működés mellett.
Elolvasom
Elindult a Jonsbo blog a Prohardveren

2021. 04. 29.

Elindult a Jonsbo blog a Prohardveren

Elindult a Jonsbo blog a Prohardver oldalán.Az első írásban a márka érdekes házai kerültek előtérbe.Ha tippelnünk kellene, akkor szerintünk a Jonsbo márkanév nincs ott az öt legismertebb számítógépház-gyártó között olvasóink körében – pedig az európai piacon 2015 táján a Cooltekkel összeállva megjelenő cég jóval régebbi, mint ebből az évszámból gondolnánk, ugyanis 2001-ben alapították. Jelenleg a főhadiszálláson, Donguanban közel hatvan embert foglalkoztatnak, és vannak irodáik Senzenben, Shanghajban, Hongkongban és Tajpejben is. Amiért itthon ilyen későn váltak ismertté, az sok kínai cégre igaz: az első időkben OEM/ODM beszállítóként tevékenykedtek, és ma is nagyon sok neves japán, német vagy éppen svéd márkának szállítanak be, de termékeikkel jelen vannak a szerverpiacon is.
Elolvasom
Team Group T-FORCE Vulcan G 1 TB: az egyik legolcsóbb SSD

2021. 04. 29.

Team Group T-FORCE Vulcan G 1 TB: az egyik legolcsóbb SSD

TEAMGROUP termékek széles választékát kínáljuk Partnereink számára. A cég professzionális kutatási és fejlesztési egységgel, kiváló minőségű termékekkel, globális értékesítési hálózattal és teljes körű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Amellett, hogy a CommonWealth Magazine bevállasztotta az 1000 legjobb vállalata közé, az utóbbi években egyike lett a leggyorsabban növekvő és fejlődő gyártó vállalatainak, miközben világszinvonalú márkát teremtett.
Elolvasom
Most minden TEAMGROUP termék mellé maszkot adunk!
Kolink Citadel Glass SE: szellőzhet jól egy üveg előlapos ház?

2021. 04. 27.

Kolink Citadel Glass SE: szellőzhet jól egy üveg előlapos ház?

Kolink Citadel Glass SE: szellőzhet jól egy üveg előlapos ház?Olvassátok el a Prohardver tesztírását az egyik legkedveltebb sorozatunk, a Citadel házak egyik új modelljéről.A Chieftec újdonsága után ismét egy microATX-es gépház járt szerkesztőségünkben, ezúttal azonban egy hagyományosabb kialakítású modellről, a Kolink Citadel Glass SE-ről van szó. Ahogy az már a termék nevéből is sejthető, a dizájn nagyrészt az üvegre épül, ám a háznak létezik teli, illetve rácsos előlappal szerelt változata is Citadel és Citadel Mesh néven. Tesztalanyunk előlapja üvegből készült, ami mögött ott figyel két 120 milliméteres, ARGB LED-ekkel ellátott ventilátor is, ezek levegőellátását az előlap két oldalán elhelyezett rácsok biztosítják.
Elolvasom
Megfizethető prémium kifejezetten hardcore gamereknek - Ducky one 2 SF teszt
Megújultak a közkedvelt Kolink Core sorozat tápegységei!

2021. 04. 15.

Megújultak a közkedvelt Kolink Core sorozat tápegységei!

Kolink Core sorozat kiváló minőségű tápegységei kiváló ár-érték arányt kínálnak. Ez az új S frissítés fekete szövettel bevont kábelezése igazán egységes, letisztult megjelenést garantál.A Core S sorozat 80 Plus tanúsítvánnyal rendelkezik, ami 80 százalék feletti energiahatékonyságot garantál a 20 százalékos kihasználtság és 115 V feszültség mellett. A Core sorozat minden modellje megfelel a 617/2013 sz. EU rendelet követelményeinek az európai 230 V-os hálózat biztonságos üzemeltetése érdekében.
Elolvasom
Számít a méret?

2021. 04. 14.

Számít a méret?

Aktuális hírlevelünkben összegyűjtött modelljeink, kis méretük ellenére, csúcskategóriás megoldásokat kínálnak. Megnyerő, tetszetős formájukkal a munkaállomások díszei. Természetesen ezeket a modelleket leginkább irodai és otthoni használatra ajánljuk, egyes típusok akár komoly gamer konfigurációk kiépítésére is alkalmasak.
Elolvasom
Ajándék gamer táska most minden ThunderX3 gamer szék mellé!

2021. 04. 06.

Ajándék gamer táska most minden ThunderX3 gamer szék mellé!

Ahogy azt korábbi hírleveleinkben már jeleztük februártól új márkával bővült kínálatunk. Az Aerocool Advanced Technologies Corporation részlege által gyártott ThunderX3 hihetetlen széles gamer szék kínálattal érkezett. A kényelmes és egyedi gamer székeket április 6. és május 31. között különleges promóció keretében kínáljuk!Valemennyi gamer szék mellé, MOST ajándékba adunk egy ThunderX3 Dry Bag Gamer táskát!
Elolvasom
Nyerő márka: iFixit

2021. 03. 31.

Nyerő márka: iFixit

A kezdetben Apple termékek szerelésére specializálódott cég alapítója, Kyle Wiens 2003-ban felismerte, hogy a fogyasztók sokszor maguk szeretnék megszerelni drága kütyüjeiket, erre azonban se szerszámuk, se segéd útmutatójuk nem áll rendelkezésre. Az iFixit nem csak megalkotta a megfelelő eszközöket, de a javítási útmutatókat is elérhetővé tette a felhasználók számára.
Elolvasom
Teamgroup: a memória kártyák új generációja, itt a tunigolt DDR5 memória
Ha billentyűzet, akkor Ducky

2021. 03. 29.

Ha billentyűzet, akkor Ducky

A tajvani székhellyel rendelkező Ducky 2008-ban indította el saját márkáját azzal a céllal, hogy a legmagasabb szintű mechanikus billentyűzetet biztosítsa a felhasználók számára. Mára, a cég a világ egyik vezető mechanikus billentyűzetgyártója lett, hírnevüket az innovatív, teljesítményorientált és minőségi termékekkel alapozták meg.
Elolvasom
Székek Játékosoknak

2021. 03. 25.

Székek Játékosoknak

Amíg az ember nem találkozik profi irodai székekkel, hajlamos kinevetni a játékosoknak szánt ülőalkalmatosságok árait. Pedig ezek nem csak a haszon kedvéért drágábbak (na jó, biztos kicsit azért is) egy konyhai széknél, hanem mert ha órákig ülünk egy helyben, akkor rendkívül fontossá válik, hogy az ülőalkalmatosság a lehető legkényelmesebb, legegészségesebb testhelyzetet biztosítsa.
Elolvasom
Kolink blog: tripla rakéta

2021. 03. 23.

Kolink blog: tripla rakéta

Rocket, Rocket Heavy és Rocket v2 – ebből a három tagból áll a Kolink Rocket sorozata. Kivétel nélkül kisméretű, Mini-ITX alaplapokra felkészített egységekről van szó, melyek szálcsiszolt alumíniumburkolattal rendelkeznek, belső felépítésük pedig nagyteljesítményű rendszerek összeépítését is lehetővé teszi.A Kolink közkedvelt Rocket sorozatáról olvashattok a Prohardver Kolink blog rovatában.
Elolvasom
Egerek és Gamerek

2021. 03. 17.

Egerek és Gamerek

Minden Gamer más és más egeret kedvel. Van, aki a vezetékes modelleket keresi, van aki a vezeték nélküli megoldásokra esküszik. Néhányan a kisebb, míg egyesek a nagyobb méretű egerekben bíznak. Természetesen a precizitás, a gyors reakcióidő mindenkinek fontos szempont. Milyen megoldásokat kínálunk egér fronton?
Elolvasom
Bővült a Kolink repertoár

2021. 03. 10.

Bővült a Kolink repertoár

Az egyik vezető PC házak gyártójaként, a Kolink kiváló minőségű és innovatív számítógépházakat, tápegységeket és egyéb a PC modding során használt kiegészítőket kínál széles választékban, elérhető áron.Az elmúlt hónapokban számos újdonsággal bővült a repertoár. Mint mindig, most is igaz: mindenki számára van egy tökéletes Kolink. A Tiéd melyik?
Elolvasom
Hölgyválasz

2021. 03. 02.

Hölgyválasz

A közelgő Nemzetközi Nőnapra való tekintettel ezúttal a Hölgyek hardver kedvenceit gyűjtöttük egy csokorba. Mi kell a Nőnek? Minden, ami a férfiaknak, csak legtöbbször kicsit finomabb színekben, esztétikusabb formákban.
Elolvasom
Léghűtés - mesterfokon

2021. 02. 24.

Léghűtés - mesterfokon

Velünk ellentétben számítógépeink szeretik a hideg környezetet, mi több hűvösben tudnak a leghatékonyabban dolgozni. A ventilátorok megválasztásakor nincs értelme nagyon spórolni, a kevesebb sokszor több elve itt is érvényesül. Válasszunk erős és a beépíthetőség szerinti leginkább illeszkedő ventilátorokat.Segítségül ezúttal a ventilátorok hatalmas kínálatából hoztuk el a Mestereket.
Elolvasom
Formabontó, fiatalos és sokszínű: megérkezett a ThunderX3

2021. 02. 16.

Formabontó, fiatalos és sokszínű: megérkezett a ThunderX3

A Caseking Hungary széles termékpalettáját idén februártól tovább bővítettük. Kínálatunkban immár elérhetőek a ThunderX3 - kifejezetten esportolóknak vagy épp fiatalabb gamereknek és játék rajongóknak készült gamer székei, asztalai. Az újdonságokra a szokványos formáktól való elszakadás, a modern megjelenés a változatos dizájn és színkombinációk jellemzőek. Nem utolsó szempont, hogy a gondos kivitelezésű termékek igazán kedvező áron érkeznek.
Elolvasom
Az árukiadás és garanciális ügyintézés helyszíne megváltozott!
Valentin napi piros csokor

2021. 02. 09.

Valentin napi piros csokor

Akár szeretjük, akár nem, immáron nálunk is ünnepelt nap lett a Valentin nap. A szépségápolási cikkeket, csokoládét vagy virágokat kínáló vállalkozások minden bizonnyal nagyobb lelkesedéssel fogadják február 14-ét... Ettől függetlenül mi sem siklunk el a szerelmesek ünnepe felett.Összegyűjtöttünk néhány ajándék ötlet azoknak a felhasználóknak, akik szeretnének gamer párjuknak valami stílusos hardver meglepetést.
Elolvasom

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai