Főoldal CaseKing

A Caseking Hungary Kft. Működési Irányelvei a Koronavírus okozta Vészhelyzeti Időszakra

Mint az üzleti élet többi felelős szereplője, a Caseking Hungary Kft. is fokozott figyelemmel követi a COVID-19 vírus terjedésével kapcsolatos információkat. A Kormány által meghirdetett Vészhelyzeti állapotra való tekintettel számos változtatást vezettünk be, hogy ügyfeleink és munkatársaink védelme mellett, mi is maximálisan a vírus megállítását és visszaszorítását segítsük.

2020. március 17-től az alábbiakban részletezett működési irányelvek szerint, de változatlan elkötelezettséggel állunk ügyfeleink szolgálatában:

Személyes Ügyintézés, Megrendelések

  • személyes ügyintézésre nincs mód, megrendeléseiket kérjük webáruházunkon keresztül vagy telefonon intézzék
  • kérdés vagy probléma esetén kérjük keressék Értékesítő munkatársainkat munkaidőben telefonon vagy emailen.
Központi elérhetőségeink:
Telefon: 06 1 288-1000, email: sales@caseking.hu
Szerviz: 06 1 270 9393, email: service@caseking.hu
Pénzügy: 06 1 270 9398, email: penzugy@caseking.hu

Értékesítőink elérhetőségei:
Haskó Attila telefon: 06 20 931 6954, email: hasko.attila@caseking.hu
Maglics Éva telefon: 06 20 982 3667, email maglics.eva@caseking.hu
Schachay Krisztina telefon: 06 70 383 1240, email schachay.krisztina@caseking.hu


Személyes Áruátvétel, Fizetési feltételek

  • Személyes átvételre korlátozottan, de a továbbiakban is van lehetőség. A megrendelés átvételére telephelyünkön hátul, az árukiadón keresztül van mód. A személyes kapcsolat minimalizálása mellett, az átadás áruszállító kocsikkal történik, melyeket folyamatosan fertőtlenítünk. 
  • Pénztári, készpénzes fizetési lehetőséget - határozatlan ideig - nem áll módunkban biztosítani, kérjük a megrendelések számláit azonnali átutalással szíveskedjenek rendezni.
  • A személyes átvétel esetén, minden esetben előzetesen egyeztetett időpontra készítjük össze a csomagokat. Az átvételi időpontokat Értékesítő kollégáinkkal tudják egyeztetni.
  • Az aktuális korlátozások figyelembevételével a személyes átvételre időpont egyeztetés mellett is KIZÁRÓLAG hétköznapokon legkésőbb délután három óráig van mód.

Árukiszállítások

  • A megrendeléseink kiszállítása saját futárunkkal, illetve szállítmányozó vállalat közreműködése mellett, változatlan feltételek mellett működik (lsd. ÁSZF).

Garanciális Ügyek, Áruvisszaküldés

  • A Garanciális ügyintézés, áru visszaküldési igény esetén kérjük, hogy a weboldalunkon található Garanciális Igény Bejelentő dokumentumot szíveskedjenek kitölteni és kollégáinknak további intézkedés céljából megküldeni (lsd. ÁSZF).
  • Folyamatban lévő garanciális ügyek esetén, kérjük a korábban megbeszéltek szerint, az illetékes kollégával egyeztetve járjon el.

 

Szervizünk működésének rendhagyó menete a következő:

A szerviz fogadó helységébe Partnereink, Ügyfeleink számára TILOS a belépés.

 

Kérjük, hogy a cserére, szerviz vizsgálatra hozott termékeket, a külső térben elhelyezett asztalon helyezzék el, szervizes kollégáinkkal előzetesen egyeztetett időpontban.

 

Az asztalon elhelyezett termékeket, kollégáink kizárólag akkor veszik át, amikor Önök, már nem tartózkodnak a helységben. Egy időben, egy légtérben, az átadó és az átvevő személyzet egyetlen tagja sem tartózkodhat.

 

 

Jelen eljárási rend a behozott és a kiadott termékekre egyaránt vonatkozik.

 

 

***

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket ezen rendkívüli időszakban. Célunk továbbra is Partnereink maximális kiszolgálása és elégedettsége az aktuális körülmények és alkalmazandó szabályok betartása mellett. Természetesen amennyiben a fenti rendelkezéseken túl további intézkedések bevezetése szükséges vagy amennyiben enyhülhetnek a szigorítások, mi is tájékoztatunk a módosított működési irányelveinkről.

Kitartást és jó egészséget kívánunk minden Ügyfelünknek!  

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai