CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

A noblechairs speciális kiadású gamer székeit Te is imádni fogod

A noblechairs speciális sorozatai azoknak készültek, akik rajonganak a különleges, egyedi megjelenésű és csúcsminőségű modellek iránt és akik a maximális kényelem nyújtotta rendkívüli játékélményt keresik. A noblechairs ergonomikus kialakítású, limitált kiadású gamerszékei mindezt stílusosan garantálják. 

 

Az egyedi megjelenésű noblechairs gamer székek az alap modellek sorzatainak egy-egy különleges kiadása.

A speciális kiadású székek között megtalálható a DOOM játékok ilhlette  noblechairs HERO DOOM Edition, az 1997-es számítógépes Fallout játék után dizájnolt noblechairs HERO Fallout Edition vagy épp az egyik legutóbbi modell a noblechairs HERO The Elder Scrolls Online Special Edition. A gaming világ inspirált székek legtöbbször a kényelmes és nagyobb ülőfelülettel bíró noblechairs HERO modellekre épülnek.

 

 

A HERO a klasszikus gamer szék azoknak, akik nagyobb, még kényelmesebb modellt keresnek. A HERO fokozottan támasztja a derék és hát vonalát a beépített deréktámasznak köszönhetően. Szélesebb ülőlapja, ergonomikus kialakítása folytán tökéletes választás a hosszú játékórákhoz is. Akár 155 kg-ig terhelhető.

 

Az EPIC székek különleges kiadásai, az EPIC modell sajátosságaiból adódóan főleg az esport csapatok egyedi székeit sorakoztatja fel.

A piacon különlegességnek számító noblechairs EPIC Mercedes -AMG Motorsport 2021 Edition a noblechairs és az AMG Motorsport együttműködésében született. A szék magán hordozza a Mercedes Formula1 csapatának jellegzetességét, gyönyörű es különleges varrású borítása nem véletlenül a noblechairs büszkesége. Mindezek mellett a székre az EPIC modellek tulajdonságai jellemzőek, melyek közül  szembetűnő a versenyautó ülések formája, a letisztult dizájn és a kifinomult esztétika.

 

Valamennyi noblechairs modellre a stílusos megjelenés, a csúcsminőség és időtálló tartósság, valamint a maximális kényelem és ergonómikus kialakítás jellemző. Amennyiben prémium minőségű gamer vagy irodai széket* keresel, a noblechairs modellek között biztosan megtalálod a számodra ideális választást.

 

 

* a noblechairs valamennyi modellje rendelkezik az irodai székek DIN EN 1335 tanusítványával.

  

 A noblechairs gamer székekek széles választéka megtalálható a Caseking Hungary forgalmazásában. Szeretnél noblechairs viszonteadó lenni? Kérdés esetén keress bennünket bizalommal.

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai