CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Jonsbo házak - minden igény szerint

A Jonsbo több, mint húsz éve a piacon van, letisztult, stílusos házai igazán prémium megjelenést kölcsönöz bármilyen konfigurációnak. A Caseking Hungary forgalmazásában  a Jonsbo gyönyörű házai számos különböző méretben, színben, modellben elérhetőek.

 

A Gamestar hasábjain három különbözp Jonsbo PC házat is részletesen bemutatnak az olvasóknak az "Ezt a PC-felújítást nem érdemes elhalasztani" cikkükben.

Az egészen kis méretű A4 ITX háza mellett, megismerhetjük a komolyabb játékosoknak ideális UMX6 ATX és a házcsodának számító MOD5 monstrumot is. 

Ha szeretnél kínálatodat minőségi, kifinomult PC házmodellekkel bővíteni, a Jonsbo a te márkád. 

 

Részlet a Gamestar cikkéből:

"Jonsbo A4 ITX: Izmos kiskocka

Egyre több felhasználó szeretné, ha új PC-je minél kisebb méretű lenne, miközben az asztali gép teljesítményéről esze ágában sincsen lemondani. De nem csak a sebesség, a modularitás is fontos, hogy ne legyen gond beépíteni még egy SSD-t, cserélni egy VGA kártyát vagy esetben processzorhűtőt. A Jonsbo A4 egy letisztult vonalvezetésű, elegáns és minimalista ház, de már az USB 3.2 Gen2 Type-C portot is kínáló előlapján látszik, hogy nem egy alsópolcos borzalomról van szó. Épp ellenkezőleg! A 1,5 mm vastag fémváz masszív, az elülső és felső oldallapok minőségi alumíniumból készültek, a két oldallap pedig edzett üveg. A mini-ITX alaplapot fogadó ház külső méreteit meghazudtoló belső tér áll rendelkezésre a komponensek számára.

 

 

Elegáns középcsatár: Jonsbo UMX6 ATX

A normál méretű ATX alaplapok ideális lakhelye lehet az UMX-széria legújabb tagja, az UMX6, amely - miközben a vagány extrákat sem nélkülözi, kívülről olyan elegáns, hogy még az "almaimádók" is elismerően (és egészen biztosan kicsit irigykedve is) csettintenek, ha megpillantják.

Merthogy az alumínium ATX-méretű ház tervezésekor a külső mellett a hibátlan légáramlás volt a legfontosabb tényező, amit sikerült is megoldani anélkül, hogy az egész ház csupa fémháló lenne. Természetesen nem hiányzik az akár 360 mm-es radiátorral szerelt vízhűtések befogadása (méghozzá fiókos, kényelmes rendszerben), és még így is marad hely extra ventilátorok számára. A 4 mm-es edzett üveglapok mögött könnyedén tarthatsz pedáns rendet anélkül, hogy napokat szenvednél a kábelek elrejtésével, a tökéletes látványt pedig az unibody, lekerekített sarkú alumínium gépház adja meg.

 

 

Jonsbo MOD5: A vagány jövő-PC

Minek is kéne elfogadnod, hogy egy asztali PC csak klasszikus téglatest lehet? Ha igazán vagány gamersarkot tervezel, érdemes az extravagáns házak világába is benézned, ám itt rettentő óvatos legyél: sok az olyan kreálmány, amik a netes képeket csodásak, ám a valóságban olcsó kacatok pocsék szerelhetőséggel és még rosszabb hűtéssel. Nem is érdemes ilyen rizikót vállalni, csapj le inkább a Jonsbo MOD5-ös házra, ahol garantált a sok-sok döbbent tekintet és elismerő hümmögés, miközben a "gagyifaktort" is teljesen kizárod a képletből.

 

 

A teljes cikk elolvasható itt

Szeretnéd megtekinteni a Jonsbo kínálatát? Irány a termékek.

 

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai