CaseKing CaseKing

Számítástechnikai nagykereskedés

Hamarosan érkezik az EAZE: Az Ergonómia és Kényelem Teljesen Új Szintje

A játékosok számára tervezett EAZE egy újabb mérföldkő a gamer székek világában, mely magában foglalja az innovatív SYNC4 többállású mechanizmust szinkronizált döntéssel és teljes beállíthatósággal. Az EAZE nem csupán egy gamer szék, hanem egy teljesen testre szabható, kényelmes és támogató élmény.

 

 

SYNC4 Többfunkciós Mechanizmus

Az EAZE SYNC4 többfunkciós mechanizmusa lehetővé teszi, hogy testreszabhasd ülési élményedet optimális kényelem és támogatás érdekében. A relaxáló szinkron döntés mellett finomhangolhatod a szék magasságát, háttámla ellenállását és zárolási pozícióját is.

Memory Foam Fejtámla

Kiváló Nyak és Oldaltámogatás

Az EAZE egyedi memory foam fejtámlával rendelkezik, mely kivételes támaszt nyújt a nyakadnak minden oldalról. Az ellenálló rugalmas pánt biztosítja, hogy a fejtámla ott maradjon, ahol szükséged van rá.

Az anyag a fejed és a nyakad formájához igazodik, egyedi illeszkedést biztosítva, és csökkentve a feszültséget, bármennyi ideig is játszol.

Állítható Deréktámasz Párna

Optimális Kényelem a Deréknak

Tapasztald meg az optimális alsó háttámlat a állítható deréktámasz párna segítségével. A párna személyre szabható az igényeidnek megfelelően, elősegítve az egészséges testtartást, és csökkentve a hátfájás vagy kellemetlenség kockázatát.

Tartsd fenn a megfelelő gerincoszloppozíciót, és élvezd a játékot anélkül, hogy aggódnál az alsó hátfájás vagy fáradtság miatt.

Teljesen Állítható Párnázott Kartámlák

Személyre Szabható Kar- és Válltámasz

Az EAZE teljesen állítható párnázott kartámlókkal rendelkezik, lehetővé téve az ideális pozíció megtalálását a karok és vállak számára. A kartámlók magasságának és szögének állításával személyre szabhatod a támogatást és a kényelmet a játék közben.

Puhább párnázattal ellátva a luxus pihenés élményét nyújtja.

Ülésháttámla Zseb

Tartsd Kéznél Nélkülözhetetlen Eszközeidet

Az EAZE egy kényelmes ülésháttámla zsebbel érkezik, melyet a játékeszközeidnek terveztek. Legyen az irányítód, snackjeid vagy egy tartalék headset, ez a praktikus tároló megoldás biztosítja, hogy soha ne maradj le a játék izgalmas pillanatairól.

Robusztus és Megbízható

Csúcsminőségű anyagok, beleértve az erős nylon vázat és acél alapot, tartósságot és minőséget biztosítanak, amire számíthatsz.

Az EAZE hamarosan elérhető lesz, így készülj fel, hogy egy új szintre emeld játékélményedet ezzel az ergonomikus és innovatív gamer székkel!

Rendelés módosítása: AF-8916287618

Beérkezett

A rendelés minden adata módosítható még.

Tételek
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Product

Raktáron

10 000 Ft /db
db
1 000 599 Ft
Nettó végösszeg
60 000 Ft
Bruttó végösszeg
76 200 Ft
Rendelés adatai